Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

”Mor, du kan lege igen”

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse, både da det gik godt, men også når følelserne, parlivet og de hårde vaner blev sat på prøve.

 

Camilla er ikke bleg for, med sin humoristiske tilgang til sig selv, at fortælle åbent og ærligt om de mange kampe, der har måtte kæmpes, og om hvordan den usunde livsstil i 2009, blev til en stor livsstilsændring, som i dag har betydet, at hun har tabt 76 kilo.

 

I 2018 blev Camilla færdiguddannet som vægttabscoach og har i dag sit eget vægttabshold i Fit-all Hjørring.

Camilla tager udgangspunkt i sin egen kamp mod kiloene, med tilbageblik på nogle af de mange valg, tanker og afkald som hun har måtte sande på sin rejse.

 

Sidst men ikke mindst, hvordan hun lever i dag med fuld fart på karrieren med adskillige jobs, mand og mor til 4, hvor Camilla for alvor kan mærke, hvad livsstilsændringen har gjort ved kroppen og hendes energiniveau.

 

Foredraget giver dig mulighed for at blive inspireret til at få mere energi i hverdagen, tips til det sunde køkken fra Camillas nye kogebog Framnes’ Gale Køkken.

Få inspiration til at tage kampen op mod kiloene og bedst af alt, som Camilla siger:

 

”der er ingenting, der er forbudt, du skal bare gøre dig fortjent til det”.

 

Book et foredrag – send en forespørgsel:

12 ugers Deluxe vægttabsforløb med Camilla Framnes