Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

I denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver vi, hvordan Fit-all beskytter og behandler de oplysninger, som vi indsamler om dig.

 

Fit-all vil til hver en tid behandle personlige oplysninger:

  • sikkert, fortroligt og hæderligt.

  • lovligt, i henhold til gældende love, direktiver, forskrifter og principper for databeskyttelse.

 

Sådan bruger vi personlige data

Fit-all bruger de indsamlede data til de services, som vi tilbyder dig, bl.a. til at forbedre og tilpasse dine oplevelser. Dataene bruges også til at kommunikere med dig, f.eks. ved at oplyse dig om din profil eller sende dig nyhedsmails.

 

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til nogen tredjemand, medmindre vi har indhentet dit udtrykkelige samtykke hertil, eller hvis videregivelse er påkrævet ved lov.

 

Ansvarsfraskrivelse

Råd og oplysninger på sider udbudt af Fit-all er ikke udtryk for lægefaglige vurderinger, men alene generelle informationer omkring hvad der i almindelighed opfattes som sund livsstil.

Fit-all påtager sig ikke noget ansvar for sygdomme, ændrede helbredstilstande, eller andre følger som en bruger måtte påstå være en følge af anvendelse af de informationer og/eller værktøjer, der er til rådighed på sider udbudt af Fit-all.

Informationer og råd fra Fit-all kan ikke erstatte eller anvendes som lægelig diagnose eller som erstatning for lægelig vejledning.

Har du helbredsmæssige og/eller sundhedsmæssige spørgsmål, bør du kontakte din læge for at få en afklaring omkring din brug af faciliteterne på fitall.dk.

Fit-all kan ikke gøres ansvarlig for hverken sygdomme eller skader, der måtte opstår som følge af et vægttab eller forsøg på et vægttab.