Min udfordring består helt sikkert i, at vi ikke falder i de nemme og usunde løsninger, når overskuddet ikke er så stort!

Vægttabshistorie Annie - vægttab 22 kilo

Læs Annies personlige online vægttabskorrespondance med vores online vægttabscoach, Laila Nexø

Få et unikt indblik i op- og nedture, tanker, sparring og online vægttabscoaching hos Laila Nexø.

Vægttabshistorien starter den 13. juni 2018 og ender med et VIPmedlemskab hos Fit-all, hvor Annie fortsat holder sit flotte vægttab.

God læselyst.

✉ – Den 13. juni skriver Laila Nexø

Velkommen til Fit-all Online ?

Jeg hedder Laila og er din online vægttabscoach.

I 2005 tabte jeg 20 kg, og det bedste af det hele er, at jeg har holdt den vægt siden.

Det har jeg gjort ved at skabe vaner, som jeg kan lide, og derfor kan leve med helt naturligt.

Jeg er uddannet kostvejleder og coach, og har arbejdet med at hjælpe andre med deres vægttab siden 2006.

Du er altid velkommen til at skrive til mig med spørgsmål, kommentarer eller andet. Du kan kontakte mig på mail, sms eller i Facebook gruppen ”Laila Nexø, coach Fit-all – kun for medlemmer”.

Jeg lægger ind imellem artikler, ideer, opskrifter, osv. derind ?

Det er en lukket gruppe, så du kan trygt dele dine sejre, udfordringer, opskrifter, tanker, spørgsmål, ideer, osv. også ?

Skriv meget gerne en mail til mig og fortæl lidt om dig, jo mere jeg ved om dig, jo bedre kan jeg støtte dig. Jeg vil også gerne vide, hvad du ønsker at opnå ?

På din onlineprofil på www.fitall.dk finder du opskrifter og inspiration – du kan også tilgå dit Fit-all Kalorieregnskab, hvor du kan udregne dit kalorieantal og føre dit madregnskab. Du kan indtaste opskrifter, favoritfødevarer og favoritmåltider, som gør det endnu nemmere for dig at registrere, hvad du spiser og drikker. Du kan også bruge vores app.

Når du udregner dit kalorieantal, starter du med at udregne dit BMR (hvilestofskifte, den mængde energi din krop bruger på et døgn, hvis du slet ikke bevægede dig). Når du sætter dit valg om, hvor mange kilo du vil tabe om måneden, så sørg for, at dit kalorieantal pr. dag ikke kommer under dit BMR (altså før du evt. vælger ugekalorier og fri frugt og grønt). Spørg endelig, hvis jeg kan hjælpe ?

I de vedhæftede materialer finder du vores bedste anbefalinger til et varigt vægttab ? Og nederst på din profil ligger ”Mæt & Let dage”, hvor du kan læse om at tabe dig uden at tælle kalorier.

Hvordan fungerer det?

Hver onsdag sender du et billede af din vægt til mig, og du vil modtage inspiration og ideer fra mig torsdag, fredag eller lørdag ? Send gerne din vægt til mig i dag eller i morgen ?

Vær opmærksom på, at dit Klubmedlemskab og Coachforløb fornyes automatisk, du kan altid ændre det på din profil – vi har ingen binding.

Du har måske allerede nu nogle spørgsmål – skriv endelig til mig.

Venlig hilsen

Laila

✉ – Den 13. juni svarer Annie

Hej Laila

Tak for din mail.

Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang.

 

Lidt om mig selv.

Jeg er 35 år, gift og har en dejlig datter på knap 7 år.

Jeg arbejde i en bank, men er i øjeblikket sygemeldt, da jeg for to uger siden blev opereret i min ryg.

Jeg har gennem de sidste par år set vægten stige langsomt og har forsøgt flere gange at komme i gang med et vægttab. Hver gang har jeg dog mistet motivationen og overskuddet. Jeg har indset, at jeg har brug for én til at “holde mig i ørerne” og som jeg kan sparre med, når jeg bliver frustreret.

Jeg har døjet med en rigtig dårlig ryg, som også har påvirket min vægt. Jeg var blevet mindre og mindre aktiv og smerterne/frustrationerne er blevet dulmet med for meget chokolade og dårlige madvalg. Det har sat sig som mange dårlig vaner.

Jeg gennemgik en stabiliserende operation for to uger siden, som selvfølgelig gør, at mit aktivitetsniveau p.t. ikke er så højt, men jeg kan allerede mærke en forbedring.

Jeg har derfor besluttet, at det er nu, at der skal gøres noget ved de ekstra kilo.

Det vil også hjælpe i min genoptræning.

Min mand er heldigvis en kæmpe støtte i forhold til både ryg og vægttab og han er klar til at forberede mad, så jeg nemt kan få en god frokost osv. når han er på arbejde.

Min operation er et vendepunkt og en ny start for et bedre liv både fysisk og psykisk.

Jeg har ansvaret for et godt resultat og færre kilo og mere energi er blot en af de ting, der kan sikre det.

Jeg har sat et mål på 65 kg., som var den vægt, jeg havde før min graviditet og som jeg holdt meget stabilt.

Det er et vægttab på 20 kg!

Jeg vejer i dag 85,8 kg og er det samme, jeg vejede da jeg var højgravid. Men min motivationsfaktor er ikke så meget et tal på en vægt, men hvordan jeg har det, når jeg kigger i spejlet og hvordan jeg har det i min krop.

Det giver mig så meget mere glæde, at mine bukser sidder godt ?

Det var lidt om mig.

 

Jeg har tilmeldt mig gruppen på Facebook og hentet Fit-all appen. Jeg har udfyldt mine oplysninger. Mangler målene, men dem skal jeg lige have hjælp til, da jeg ikke kan nå alle steder.

Du skriver, at man skal sende et billede af min vægt. Så jeg tager et billede af vægten og sender? Jeg har vedhæftet min nuværende vægt.

Jeg har p.t. ikke spørgsmål. Er stadig ved at få et overblik og forberede mig på at opstart i morgen. Men opstår der noget, så skriver jeg ?.

Mvh. Annie

Annie Strunge - Første vejning

✉ – Den 14. juni, Laila Nexø

Hej Annie

Dejligt at høre lidt om dig ? Og hvad du gerne vil opnå med forløbet hos mig ? jo mere jeg ved om dig, jo bedre kan jeg støtte dig. Og ja du sender billede, lige som du har gjort denne uge ?

Jeg anbefaler ikke, at du går på slankekur. Vi skal i stedet lave varige ændringer i din måde at spise og tænke på. Du skal ikke bare tabe dig endnu en gang, du skal ændre livsstil, så vægttabet kommer af sig selv, og ikke mindst bliver der! ? Så dine erfaringer fra de andre gange, hvor det ikke har fungeret i længden er jo guld værd. Så ved du, hvordan du ikke skal gøre. Det har du prøvet og det fungerede ikke.

Så nu er intet forbudt! Og der er ikke noget, du skal!

Hvis du bygger dit vægttab på, at ændringerne kræver, at du er topmotiveret, så bliver det ikke holdbart – INGEN er motiveret altid! Vanerne skal ændres, en ad gangen til nogle nye vaner, som du også kan lide og nyder. Det er meget vigtigt for, at det bliver et varigt vægttab.

Hvis nogle fødevarer bliver forbudte, er det sværere at styre i længden, specielt hvis man godt kan lide det. Det handler om mængden og hen ad vejen finder du fødevarer, som giver dig mere mæthed, men stadig samme nydelse. Så et skridt ad gangen ? Brug gerne tallerkenmodel med minimum 1/3 del grønt på din tallerken til alle måltider. Du finder masser af opskrifter på din profil og på vores blog, som er helt fantastisk og med almindelig mad, find den her: www.fitallblog.dk

Jeg har kigget lidt på din kalorieudregning ? Jeg vil gerne sikre, at din krop får det, den har brug for, og du ligger lidt lavt i kalorier i fht. dit hvilestofskifte, som er 1631 kalorier pr. dag. Når du sætter beregneren til at tabe 2 kg pr. måned får du 1457 kalorier pr. dag. Det er under dit hvilestofskifte. Du kan evt. i stedet vælge at tabe 1 kg. pr. måned, så du ligger på 1707 kalorier. Det vil give dig bedre velvære og bedre forbrænding, og i længden et bedre vægttab. Hvis man ligger for lavt i kalorier, kan man nedsætte sit stofskifte og dermed få et langsommere vægttab ?

Jeg kan se, at du har sat dit aktivitetsniveau til ”Stillesidende” – har du læst beskrivelsen af ”Let”, den er der heller ikke meget bevægelse i – men du ved bedst, hvad du gør/kan. Du får beskrivelsen frem ved at holde musen på ”Læs mere” ved siden af der, hvor du indstiller aktivitetsniveau.

Jeg vil anbefale, at du starter med at rydde op i dit køkken – altså i madvarerne. Ud med det, der ikke er godt for dig, sukkerholdige eller fede ting – de tomme kalorier. Vælg bevidst, hvad du spiser, og så når du nyder de knap så næringsrigtige fødevarer.

Brug listen, der hedder “Det gode valg”, som jeg vedhæftede i den første mail, og fyld dit køkken med de ting, du kan lide fra listen. Det er de fødevarer, hvor du får meget at spise i fht. kalorieindholdet – altså de fødevarer, der mætter bedst og er sundest for os. Når du fylder dit køkken med ting fra “Det gode valg” og en masse frugt og grønt, så er det nemt at vælge de bedste fødevarer, som hjælper dig med at få nye bedre vaner.

Du fik også ”frugt og grønt listen”, som du bruger, hvis du vælger fri frugt og grønt i din kaloriefordeling. Her ”betaler” du 200 kalorier ud af dit dagsbudget og er til gengæld fri for at registrere alle grøntsager fra listen og de første 3 stykker frugt pr. dag, igen ud fra listen Frugt og grønt.

Jeg vil også anbefale, at du registrerer eller skriver ned, hvad du spiser og drikker. Undersøgelser viser, at den bevidsthed det giver, gør at vi har en tendens til at spise 25-50 % mindre! Du kan bruge Fit-all Kalorieregnskabet på din profil, downloade vores app eller skrive på papir, hvis du foretrækker det ?

Jeg er sikker på, at vi to kan hjælpes ad med, at du får et flot vægttab ? Jeg har redskaberne, du gør arbejdet og får resultaterne og ikke mindst en bedre måde at behandle dig selv på ?

Jeg glæder mig til at modtage din vægt igen på onsdag ?

I ugens inspiration er der tips til at grille ?

Mit onlinehold er sommerferielukket i uge 30, 31 og 32, og du får naturligvis lagt til dit coachforløb for alle 3 uger.

Kh Laila

✉ – Den 20. juni, Annie

Hej Laila.

Så er min første uge overstået. Jeg synes, det er gået rigtig godt, men jeg har svært ved at spise det, jeg skal. Jeg har ikke på noget tidspunkt været sulten og jeg har spist, når jeg har mærket sult.

Jeg er trappet ud af morfin i den her uge (var færdig i søndags) det har gjort, at jeg kæmpede lidt de første dage med træthed, så der røg et par måltider pga. søvn.

Det, der har overrasket mig mest, er at det har været nemt at skære slik, sukker osv. ud af min kost uden at savne det. Jeg har tilladt mig at få fredagsslik (bare i meget mindre skala) og en cola med min datter. Min mand havde fødselsdag i går og der fik jeg en cola. Jeg nød det rent faktisk og det blev ikke drukket som vand. Jeg har været så tilbøjelig til at drikke sodavand frem for vand.

Jeg nød både slik og cola uden dårlig samvittighed eller at spise, så jeg fik det skidt.

Der, hvor jeg synes det er svært, er at få sammensat måltiderne, så jeg får nok af det hele, men jeg kan mærke at her de sidste dage, har det været nemmere og nemmere og jeg begynder stille og roligt at tænke mine måltider anderledes. Det tager tid at ændre dårlig vaner med nye gode vaner. Så jeg fortsætter og nyder at mærke effekterne af mine nye livsstil.

Lørdag har jeg ikke tastet aftensmad. Der mangler 362 kcal. Jeg kunne simpelthen ikke få lov til at uploade en opskrift, da jeg ikke kunne få tilføjet et billede af mig selv eller på opskriften.

Jeg fik aldrig målt mig, da jeg startede. Det har jeg gjort nu og tastet ind.

Vedhæftet er min vægt i dag

Glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner Annie

Annie Strunge - Anden vejning

✉ – Den 22. juni, Laila

Hej Annie

Du har vedhæftet et billede med din startvægt på 85,8 kg, men jeg kan se, at du har indtastet 83,3 kg i regnskabet ? Så jeg tænker, at jeg siger tillykke med fantastiske 2,5 kg i minus! ? Godt gået!

Du er rigtig god til at registrere, hvad du spiser – skønt ?

Jeg vil anbefale dig at have fokus på at spise minimum 2 gange af det gode fedt hver dag – nogle dage gør du det allerede med makrel og mayonnaise. Få det gerne ind de andre dage også, det er super godt for din sundhed, dit blodsukker og din forbrænding. Og så hjælper det jo også mht. at spise nok kalorier ?

Jeg er helt enig med dig i, at det tager tid at ændre vaner ? Du er så flot på vej!

Når du vil indtaste en opskrift uden billede, kan du bruge ”Opskriftsberegneren” – gå ind under ”Indtast”, ”tilføj opskrift” og vælg så det faneblad, der hedder ”Opskriftsberegner”. Så deler du kun opskriften med dig selv, og behøver derfor ikke billede ? Du kan også fravælge at indtaste fremgangsmåde.

I ugens inspiration skriver jeg om at skabe sommervaner ud fra ens erfaringer. Når du skaber vaner, som DU KAN LIDE, kan det blive varige vaner, som kan hjælpe dig i fht. ikke bare at tabe de kilo du ønsker, men også til at fastholde den nye vægt bagefter. Hvad motiverer dig? Hvorfor ønsker du at ændre dine vaner? Forsøg at fokusere på alle mulighederne, fremfor det du vælger fra ?

Skriv meget gerne til mig om dine tanker, udfordringer, osv.

Kh Laila

✉ – Den 22. juni, Annie

Hej Laila.

Tusind tak for din mail. Det er virkelig skønt at få nogle ord med op vejen. Det giver lige mulighed for at tænke over, hvad der kan gøres anderledes og hvordan jeg sikre, at jeg gør det “rigtigt”.

Det er helt rigtig, at min startvægt var 85,8. Kan ikke forstå, hvorfor den er ændret til 83,3. Måske jeg har registreret forkert ?. Jeg har tastet 83,3 ind som nuværende vægt men min startvægt står stadig som 85,8 når jeg går ind under min målvægt.

Super med måden at taste opskrifter ind på. Det vil jeg gøre fremover.

Min udfordring består helt sikkert i, at vi ikke falder i de nemme og usunde løsninger, når overskuddet ikke er så stort. Jeg forsøger at planlægge mig ud af det ved at have nemme retter eller rester de dage, hvor min mand kommer sent hjem og der ikke er så meget tid til aftensmaden. Jeg havde regnet med det havde været svært at vælge slik osv. fra da jeg før spiste enormt meget slik og gerne hver aften. Det oplever jeg indtil videre ikke er svært. Jeg har også sagt til mig selv at får jeg lyst så tager jeg et stykke og det er helt ok. Jeg tror ikke på forbud og der er noget, jeg ikke må, for så er det alt, jeg kan tænke på. Når jeg har haft lyst til noget sødt, har jeg taget et æble, lidt vanilje skyr eller andet og det gør mig lige så glad, som en plade chokolade gjorde mig før.

I den første uge har jeg allerede mærket en ændring på mit energiniveau, som gør at min motivation er endnu større. Jeg havde regnet med, at jeg ville tænke mere på mad og at jeg var sulten. Det er slet ikke sket. Jeg spiser, når jeg er sulten, men jeg tager bare bedre valg i dag, end jeg gjorde før, jeg startede og uden følelsen af at værre på kur eller fravælge ting.

Jeg håber, det fortsætter sådan. Før har jeg ramt muren lidt, når jeg er nået sådan 4-5 uger, hvor jeg så begyndte at finde undskyldninger for, hvorfor jeg godt lige kunne drikke en cola eller spise lidt slik. Men der var det også mere decideret kur fremfor en livsstilsændring. Jeg er i dag helt ok med, at det tager længere tid at nå i mål, fordi jeg skal nok nå der. Min motivation til at nå i mål handler ikke kun om et tal på vægten, men ligeså meget for at putte mindst muligt pres på min ryg. Efter så mange år med smerter og en operation vil jeg gerne give mig selv det allerbedste udgangspunkt for at sikre min ryg i fremtiden. Den bedste måde jeg kan gøre det ved er, udover at få stærke mave og ryg muskler, at sikre at den ikke skal bære unødig vægt rundt.

Jeg har fået en ny chance med operationen og den har jeg tænkt mig at gribe med begge hænder. ?. Gør jeg ikke noget nu, kan jeg risikere, at jeg om 5-10 år står i samme situation og skal have Stivgjort yderligere et stykke af ryggen.

Rigtig god weekend

Mange hilsner fra Annie

✉ – Den 27. juni, Annie

Hej Laila.

Her min vægt – 83,0 kilo.

Det har været en god uge. Jeg kæmpet stadig med at spise det, jeg skal. Jeg føler, jeg spiser hele tiden, men stadig ikke nok. Jeg skal have det sunde fedt mere indarbejdet i mine måltider. Det kommer lige så stille.

Jeg har ikke været vant til at spise så mange måltider, så det kræver lidt tilvænning.

Jeg har det stadig godt og føler ikke jeg giver afkald på noget og det giver mig en god mavefornemmelse omkring den her livsstilsændring.

Jeg er lykkelig for at se vægten går nedad om det er 2,5 kg eller 300 gram. Den her uge er der røget 8 cm fordelt rundt omkring og det synes jeg er helt vildt, selvom vægten ikke har haft den stor ændring. Men vægten er heller ikke så vigtigt. Jeg kan mærke ændringerne på min krop og på min energi og humør. Og det er vildt fedt ?

God aften ?

Mange hilsner fra Annie

✉ – Den 28. juni, Laila

Hej Annie

Hvor skriver du mange skønne ting ? Det er så fedt, at du er så bevidst om det hele ? Godt gået – det vil netop give en livsstil, som du kan bruge/leve med resten af livet.

Mht. udfordringen med usunde løsninger, når der er travlt – så er planlægning af f.eks. rester eller nemme sunde måltider vejen frem, som du også selv er inde på. Jeg laver ofte en form for kød med frosen grønt på panden med gode krydderier, fx er jeg helt vild med tacokrydderi ?

Det er rigtig godt, at du er bevidst om, at du før er kørt surt i det efter nogle uger – det giver dig mulighed for at være på forkant – sørge for, at du ikke er på kur, men netop finder din balance i at nyde lækker sundere mad.

Jeg kan se, at du får drikkeyoghurt til morgen, det må du naturligvis gerne. Jeg vil blot oplyse, at den næsten indeholder ligeså meget sukker som cola. 8,3 gram pr. 100 gr. Cola har 10,6 gram. Der er selvfølgelig andre gode ting i drikkeyoghurten. Men hvad med en yoghurt naturel med friske blåbær eller lign? Det vil give din krop mere at arbejde med, og dermed bedre forbrænding ? Du vælger ?

Det vil være rigtig fint (også for din forbrænding) at få de minimum 2 gange godt fedt hver dag. Hvilke af de vegetabilske fedtstoffer kan du lide? Jeg kan se, du får noget pesto, det tæller jo også med ? Hvad med lidt mandler eller nødder, måske med din morgenmad.

Ugens inspiration er en fortsættelse af den fra sidste uge ? God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 4. juli, Annie

Hej Laila

Her min vægt for denne uge – 81,3 kilo. Jeg har været lidt dårlig til at få tastet alt ind i den her uge og jeg kan simpelthen ikke huske, hvad jeg har fået at spise, så der mangler nogle måltider især i starten af ugen.

Jeg var slet ikke klar over, at der var så meget sukker i en drikkeyoghurt. Jeg er ikke altid så god til morgenmad. Og det er nemmere at drikke morgenmaden – især i den her varme. Men fremover bliver det lavet selv. Det står på indkøbssedlen ?

Jeg tænker mindre og mindre over, hvad jeg skal spise og begynder også at få en ide om, hvor mange kcal der er i de forskellige ting som også gør at de gode valg bliver nemmere. Jeg føler ikke jeg har ramt en mur endnu, fordi der ikke er noget der forbudt. Så håber og tror det bliver ved ?

Du må have god aften.

Mvh. Annie

✉ – Den 5. juli, Laila

Hej Annie

Et tip hvis du gerne vil kunne huske, hvad du spiser og skrive det ind – tag et billede af maden med din tlf. inden du spiser ?

Kalorietælling er et super godt startredskab, netop fordi det giver bevidsthed, som du også skriver.

I inspirationen får du bevidsthed om hvad is og alkohol “koster” og et par tips til nogle sundere udgaver ?

Kh Laila

✉ – Den 11. juli, Annie

Hej Laila

Her er min vægt for denne uge – 80,6 kilo.

Det har været en rigtig god uge. Jeg var lørdag aften en smule udfordret med menuen om aften. Vores datter skulle søndag på sommerferie i 2 uger ved mormor og morfar. Det er hun hvert år og hun får lov til at vælge aftensmaden dagen inde. Hendes valg er altid McDonald’s. Det var det også i år. Jeg overvejede at lave noget andet til mig selv, men besluttede, at der skal være plads til at tage på McD. Det er ikke noget, der sker hver aften eller hver måned. Jeg skulle lige have mit hoved til at acceptere, at det var ok og da vi skulle spise, nød jeg det uden dårlig samvittighed. Før kunne jeg spise en stor menu, drikke en milkshake og et par poser chili cheese tops uden problemer. Jeg måtte i lørdags give op efter burgeren og en håndfuld pommes frites.

Jeg er glad for jeg tog den beslutning. Der skal være plads til at træde lidt ved siden af en gang i mellem og jeg ønsker heller ikke at min datter skal få et forkert forhold til mad. Hun har spurgt til, hvorfor jeg nogen gange vejer mit mad. Har forklaret hende, at pga. operationen i min ryg, skal jeg sikre, at jeg får god mad, der er godt for kroppen. Det har hun indtil videre accepteret og jeg vejer sjældnere min mad nu, da jeg har en ide om, hvad det vejer (i hvert fald de ting jeg spiser ofte). Giver det mening…? ?

Jeg synes, jeg er ved at finde en balance, hvor det er blevet naturligt og en del af min hverdag. Hvor jeg ikke tænker over, hvad skal jeg spise og må jeg det. De første par uger tænke jeg konstant på mad og hvad jeg måtte og ikke måtte. De tanker er væk og jeg kan mærke, at jeg tænker ikke over det på samme måde. Det er dejligt. Tidligere Kure har jeg konstant tænkt på mad. Så det er en dejlig ændring, at det ikke er noget, der fylder i min hverdag. Det er bare sådan. Jeg tror, det har meget at gøre med, at jeg har givet mig selv lov til at spise alt. Hvis jeg vil have slik, så spiser jeg bare det osv. Jeg fungerer bare ikke med forbud. Når jeg ved, at jeg bare kan spise slik eller chips, så har jeg faktisk ikke lyst til det på samme måde.

God dag.

Mange hilsner fra Annie

✉ – Den 12. juli, Laila

Hej Annie

HURRA ? sikke et ryk – minus 1,7 kg og 4,5 kg i alt ? Jeg sender dig dit første 3. kilos hjerte, og du nærmer dig 5 kg. diplom ? Super flot gået.

Og ja der er plads også til McDonalds, det handler om mængder, vaner, hvor ofte. Du er i gang med at skabe holdbare vaner, og det er dem der giver VARIGT vægttab ?

Din forklaring med god mad for kroppen er jo så fin – jeg tænker ikke, at det behøver være en hemmelighed for børn, at noget mad er god næring og andet ikke er. Det er mere når fokus er på, at man taber sig at det kan påvirke børn. Så fin forklaring med ryggen ?

Når mad er forbudt, tænker vi på det konstant – når vi vælger, hvad vi spiser, bliver det helt anderledes, vi kan jo bare spise slik, osv. hvis vi vil, så er det pludselig knap så attraktivt.

Vi vælger med omhu ❤️

Ugens inspiration er om lækre salater og god forbrænding ? God fornøjelse

Kh Laila

✉ – Den 18. juli, Annie

Hej Laila

Her er min vægt for denne uge – 79,9 kilo. Jeg har i dag ramt mit første delmål og nået under 80 kg og der er i alt røget 19,5 cm. Næste mål er 75 kg og det er det, jeg fokusere på.

Jeg har før tabt mig og nået omkring de 80 kg. men det er ca det tidspunkt, jeg er gået i stå og faldet i. Tidligere forsøg har været decideret kure, hvor der var en masse regler for, hvad jeg ikke måtte spise. Og det krævede enorm meget forberedelse og jeg følte jeg konstant stod i køkkenet og lavede mad. Jeg er ikke vanvittig begejstret for at lave mad og jeg elsker når det er nemt og lige til.

Jeg føler ikke, jeg er på kur. Jeg kan spise “normalt”. Jeg kan sagtens spise et stykke rugbrød, få pasta eller kartofler, som har været det, jeg har savnet allermest de andre gange. Jeg vælger nogen andre løsninger for mig selv og derved også min familie.

Min mand sagde til mig i morges, da jeg havde vejet mig og lavet en lille sejrsdans, at det var første gang han havde oplevet en ”kur”, hvor jeg ikke blev sur og snakkede om mad hele tiden. Vi snakker stort set ikke om det andet end onsdag morgen, når jeg vejer mig. Det betyder måske mere end vægten. Jeg har fået en balance i min kost og det fylder ikke længere. Nu er det bare at fortsætte indtil målet er nået. Det er også rart at vide at min familie ikke af påvirket af det, for jeg bliver et monster, når jeg er sulten ??

Det har også været en stor hjælp, at du er der til at “holde mig i ørene”. Det har gjort, at jeg har brugt tid til at tænke over hver uge. Hvad fungerer og hvad gør ikke. Hvordan har jeg det osv. Det giver mig rigtig meget i forhold til min motivation og jeg får tid til at tænke over, hvorfor jeg gør det.

Jeg er klar til tre uger “alene”. Jeg håber du får en dejlig ferie.

Mange hilsner fra Annie

✉ – Den 19. juli, Laila

Hej Annie

Super flot! 19,5 cm og 5,2 kilo ? Jeg har et fint 5 kg. diplom til dig, som jeg meget gerne vil sende, hvis du sender mig din adresse ?

Jeg bliver SÅ glad, når jeg læser din mail. Min mission er netop at få dig (og andre) til at tabe sig på den måde du beskriver ? JUHUUU, jeg danser også nu ❤️

Må jeg have lov til at bruge din tekst som inspiration til andre i et opslag på facebook? Du er bare så sej! Du bestemmer, om jeg må sætte dit navn på eller om du kun vil have fornavn på eller være anonym ?

Ugens inspiration giver tip til, hvordan du kan rette på balancen, når du måske har spist lidt mere end du ønskede ? Opskrifterne i tillægget passer til ?

Jeg går nu på 3 ugers ferie, og vi skrives ved igen onsdag i uge 33 ? God sommer – jeg er sikker på du sagtens klarer 3 uger alene ?

Kh Laila

✉ – Den 15. august, Annie

Hej Laila

Håber du har haft en god ferie.

Her er min vægt for i dag – 76,6 kilo. Der er røget 3,3 kg siden sidst og jeg mangler kun 800 gram for ramme minus 10 kg. Det er slet ikke til at forstå.

Har fået så mange komplimenter fra venner og familie. Mange har ikke set mig siden min operation, så de ser en kæmpe forskel. Jeg prøvede for en uges tid siden en par bukser, jeg ikke har kunne passe længe. De passer nu ?. Jeg blev nødt til at finde de andre par frem, som har været pakket væk. 5 par bukser passer igen. Jeg har fået en helt ny garderobe uden at bruge en krone. Det er så fedt og giver mig så meget motivation.

Jeg synes, de sidste uger er gået godt. Den er kikset lidt med at få tastet ind alle dage, da vi også har været i ferie stemning herhjemme, men jeg har fået så meget overblik i hvor mange kcal der er i det mest almindelige mad vi får, så har holdt regnskab i hovedet og så har det glippet at få det tastet om aftenen ?

Jeg er spændt på de næste par uger som står på 2 x fødselsdagsfester. Vores datter fylder 7 år på mandag, så der bliver holdt fest både på lørdag og næste lørdag samt på mandag. Men har planlagt sunde alternativer til lagkagen og de hvide boller, så de ting kan blive desserten og ikke hovedmåltidet så er sikker på det kommer til at gå fint.

Jeg er glad for at have dig med på sidelinjen igen ?

Kh. Annie

✉ – Den 16. august, Laila

Hej Annie

SÅDAN! Den sidste vægt jeg har fra dig hedder 80,6 kg, så du har tabt hele 4 kg de sidste 4 uger på egen hånd! WUHUUU du er super god. Nu har du tabt 9,2 kg i alt, det er 3 hjerter, og som du skriver, er der 800 gram til de 10 kg ? Og 1,6 kg. til dit næste delmål ?

Du har reduceret din vægt med mere end 10% og dermed halveret risiko for følgesygdomme – det er da super!!! Hvor er du go’ – jeg sender dig din fine Fit-all nøglering, som bevis på de 10%

Fedt med ”nyt” tøj og komplimenter – og hvor er det godt, at du planlægger, når der er skønne fødselsdage i vente. Den er go’ med dessert i stedet for hovedmåltid ? Super strategi, som jeg tænker, du kan bruge også efter du er færdig med at tabe dig ?

Og ja tak jeg har haft en skøn ferie og er nu så klar til at støtte, så du skriver bare ? Det er skønt at følge dig.

Denne uges inspiration handler om at komme godt i gang efter ferien ? God fornøjelse.

Kh Laila

✉ – Den 22. august, Annie

Hej Laila

Iih jeg har helt glemt at få sendt min vægt. Håber det er ok, at jeg sender for sent.

Ugen er gået rigtig fint og til trods for fødselsdag osv. har jeg tabt 400 g. Før i tiden havde jeg været den første til at spise fem boller og alt for meget kage. Men det var faktisk helt ok at spise rugbrød i stedet og bare få et lille stykke kage. Uden at det føltes som en begrænsning. Det er vildt dejligt at nyde maden i stedet for bare at spise, fordi det er der.

Jeg er begyndt at gå et tur på ca 4,35 km hver morgen. Ryggen har det så godt nu, at jeg ikke får ondt af at gå og det giver så meget energi at få gået en tur, hvor jeg bare kan koble af og mærke kroppen arbejde.

Så selvom der ikke er røget så meget på vægten, så fylder det ikke så meget længere, fordi jeg kan mærke at min krop har det godt. Det er en helt ny følelse. Før ville motivationen falde ved, at der “kun” var røget 400 gram. Det gør den ikke i dag. Mit vægttab tager den tid det tager og jeg kan være i det imens, uden at føle at det er besværligt eller demotiverende ??

Kh. Annie

✉ – Den 25. august, Laila

Hej Annie

Herligt med endnu 400 gram – så er du på 9,6 kg og vægten hedder 76,2? Dine vedhæftede billeder viser noget andet, men jeg tænker det er gamle billeder?

Det er så godt, at du nyder at du tager bevidst stilling til, hvad du spiser ? og dejligt med gåture, og allerdejligst med at du nyder processen, for så kommer vægttabet hen ad vejen ?❤️ Hvor er det bare godt – jeg håber, du har modtaget din nøglering.

”Vi er, hvad vi plejer at gøre. Succes er derfor ikke en handling, men en vane.” sagde Aristoteles.

Ugens inspiration er om Livsstilsprogrammet og varige vaner.

Kh Laila

✉ – Den 26. august, Annie

Hej Laila.

Min vægt er 76,2 kilo som du skriver. Har lige vedhæftet min vægt igen ?. Jeg kan ikke lige se, hvad jeg har sendt, men det kan være jeg fik taget et gammelt billede.

Vægttabet er en “sidegevinst”. Jeg nyder, at min krop har det godt og hovedet har det godt efter jeg ændrede min kost. Jeg har energi, er gladere og har bare mere lyst til at leve mit liv. Hvis man kan sige det sådan. Min familie nyder den jeg er blevet og som jeg egentlig altid har været men den person var bare blevet druknet med usunde vaner og var kommet ind i en dårlig cirkel. Jeg har spist med mine følelser og når jeg har været trist har chokolade været min ven. Jeg troede ikke jeg havde en stopknap, for det har jeg egentlig aldrig haft. Det har jeg fundet ud af jeg har. Den var bare gemt. Så min rejse med vægttab kom på et perfekt tidspunkt, fordi jeg også har fået en krop, der pludselig kan noget mere uden konstante smerter. Så det er en masse positive ændringer der bare forstærker hinanden ?

Du må have en dejlig søndag.

Kh Annie

✉ – Den 29. august, Annie

Hej Laila.

Så ramte jeg endelig minus 10 kg. Faktisk 10,5 kg. Min vægt i denne uge er 75,3 kg. Så jeg er også super tæt på mit delmål på 75 kg. Jeg har meget svært ved at få armene ned i dag.

Ugen er gået rigtig fint både med kost og gåture. For mere og mere fart på mine ture og har opdaget muskler i baller og lår, som jeg ikke anede, jeg havde.

Jeg har det i det hele taget fantastisk. Mit tøj sidder bedre, har langt mere energi, kan presse min krop meget mere uden, at det sætter sig i ryggen på samme måde som bare for en måned siden, jeg sover bedre og er bare gladere. Det er en fantastisk rejse at være på og her halvvejs, er jeg slet ikke tæt på at give op. Det er blevet en vane og elsker, at jeg giver min krop noget ordenligt at fungere på samtidig med der er plads til fredagssnolder osv.

Rigtig god aften

Kh Annie

✉ – Den 31. august, Laila

Hej Annie

Det er bare så fantastisk ? Stort tillykke Annie ?

Jeg blev så glad, da jeg læste, at du skrev at vægttabet er en sidegevinst – det er jo lige, hvad det er – dit fokus er på at gøre gode ting for dig og din krop ? JUHUUU!

Hvad er ægte motivation? Hvad er din? Brug ugens inspiration til at blive klogere på, hvordan du skaber din motivation til det varige vægttab ?

Ugens opskrifter ligger i KalorieRegnskabet, du kan altså indtaste ”One pot pasta” og registrere hele retten med en linje, dejlig nemt.

Kh Laila

✉ – Den 5. september, Annie

Hej Laila

Her er min vægt for denne uge. Der er røget 200 gram og 2,5 cm. Kan godt mærke, at vægten ikke rykker sig helt så hurtigt, som i starten. Men så længe den går nedad, så er jeg glad og jeg kan stadig mærke fra uge til uge, at der sker noget med kroppen.

Jeg nyder, at min krop er ved at blive sund og stærk. Jeg var enormt oppustet før og især sidst på dagen. Det er forsvundet. Jeg er stoppet med at overspise og jeg nyder min mad på en helt anden måde. Jeg har aldrig været særlig glad for at lave mad eller god til det. Men jeg hygger mig faktisk med det nu. Min mand er kok og han synes ikke det fedeste i verden er at komme hjem og lave mere mad. Så jeg har hævet vores datter med i køkkenet og hun synes, det er mega fedt at hjælpe. Det er fantastisk, at hun synes, det er sjovt og vi får noget tid sammen på en helt anden måde. De nemme retter klare hun nærmest uden hjælp.

Jeg er også ved at have styr på nogle favorit retter som vi bruger hvis det er en travl dag og der skal laves noget hurtigt mad. Før bestille vi en pizza eller lignende. Det kommer vi ikke til igen.

Jeg får så meget overskud af at mærke at min krop fungere mere effektiv og jeg bliver mæt ved hvert måltid uden at blive overmæt. Vi havde brug for at få ændret vores kost, så den gav os noget og ikke drænede os.

Jeg går ca. 6 km hver morgen (undtagen weekend eller hvis det regner voldsomt) og jeg nyder det. Jeg har i de seneste par år ikke kunne gå meget mere end max 15 min uden smerter. Jeg har lige fået grønt lys til at begynde min genoptræning og kan mærke jeg glæder mig helt vildt til at komme igang og få en stærkere krop.

Operationen har givet mig et nyt liv og ændring i min kost har været en kæmpe faktor i det. Jeg kan ting, som jeg ikke kunne gøre for tre måneder siden. Min vægt i starten var et resultat af alt for meget mad og at jeg spiser med følelserne. Jeg var ikke et godt sted mentalt inden min operation. Jeg havde kæmpet i hvert halvandet år intenst på at få min ryg gjort bedre og det gik kun ned ad bakke. Jeg kunne ikke være den, jeg ønskede at være, hverken for mig selv, min mand, datter eller venner/familie. Så mad/slik blev min trøst. Det bliver det ikke igen. Jeg er igang med at få bearbejdet de tanket/følelser, der gjorde jeg endte der. Det er ikke et sted, jeg ender igen. Det var et ensomt sted og jeg ved nu, at min følelser ikke ændres, fordi jeg spiser en plade Marabou. Tværtimod.

Den nye “start på mit liv” er min største motivation. Jeg nyder at bruge min krop fysisk. Jeg nyder at give den noget ordentlig mad. Jeg nyder, når jeg hver fredag spiser lidt fredagssnolder. Jeg nyder, at mit humør er så meget bedre. Jeg nyder, at jeg er ved at kunne kende mig selv igen og jeg er ved, at den person, der har været gemt væk i så lang tid på grund af mine begrænsninger. Jeg nyder mit spejlbillede igen. I det hele taget nyder jeg bare mit liv. Jeg kan ikke komme i tanke om en større motivationsfaktor.

Det betyder også så meget at have dig på sidelinjen til at støtte, guide, motivere og heppe. Så tak for det indtil videre.

Kh Annie

✉ – Den 6. september, Laila

Kære Annie

Det er den mest vidunderlige mail ❤️ tak for den. Jeg bliver helt varm og glad af at læse den – og genkender meget af det, du skriver fra min egen rejse. Den bedste motivation er at gøre det for sig selv og at forstå at det faktisk er et valg, hvordan vi behandler os selv ?

Hvad er den perfekte frokost? Altså for dig….. Hvor fedt kunne det være hvis den kunne være med til at holde din motivation, fordi den skabte glæde i din dag. Læs om det i ugens inspiration ?

Kh Laila

✉ – Den 12. september, Annie

Hej Laila.

Denne uges vægt er 74,2 kg. Kom ned under de 75 kg. Det er så fedt. Næste mål 70 kg.

Ugen er gået rigtig fint. Tænker sjældent over min mad. Jeg er ved efterhånden, hvad der er i de forskellige ting – både hjemme og ude. Det er skønt, at det bare er blevet naturligt i vores hverdag.

✉ – Den 14. september, Laila

Hej Annie

WAUW du er bare for sej!!!! 11,6 kg og ja dit delmål er i hus ? Jeg har noteret dit nye delmål.

Er morgenmad nødvendigt/vigtigt for, at du kan tabe dig? Det handler ugens inspiration om.

Jeg sender også et lille skriv om opdatering af regnskabet – det er vigtigt, at du går ind i det nye regnskab via (ikke via appen), og sørger for at din kalorieudregning står rigtigt, jeg skriver i det vedhæftede, hvordan du gør ? Får du nok at spise? Bruger du alle dine kalorier? Har din forbrænding gode betingelser? Test evt. om du når dit daglige indtag og får nok protein og godt fedt i regnskabet ?

Kh Laila

✉ – Den 19. september, Annie

Hej Laila

Her er min vægt for denne uge, 72,7 kg. 7,7 kg fra min drømmevægt.

Jeg havde et par dage i sidste uge, hvor jeg var ramt af lidt forkølelse/ondt i halsen og det gjorde at appetitten var lidt ramt.

Jeg er kommet godt i gang med min genoptræning 2 gange i ugen + derhjemme og holder fast i mine gåture min. 3 gange om ugen. Manden er blevet lokket med på turene nu ?.

Jeg er stadig helt høj over det overskud, jeg har både af kost og motion. Jeg har så meget energi og er bare generelt et gladere menneske på grund af det. Det er så fedt at mærke og det gør, at jeg for første gang tror på, at jeg nok skal nå i mål og vigtigst holde det, når målet er nået. Jeg her aldrig før været så tæt på mit mål og det hænger så meget sammen med, at jeg ikke føler, jeg er på kur eller begrænset i, hvad jeg må spise. Spiser vi ude, kan jeg altid finde noget på menukortet, der er sundt og lækkert uden at blive misundelig på de andres mad og herhjemme er både mand og datter glade for den nye livstil. Vi har heldigvis også en pige, der spiser stort set alt.

Manden har, bare ved at spise nogenlunde det samme som mig, smidt 13 kg.

Så det smitter af på os alle ?

Min fysioterapeut er så begejstret for min udvikling siden hun sidst så mig (et par måneder før min operation). Jeg har givet min ryg de bedste betingelser for at blive stærk igen og forblive stærk, ved ikke at skulle bære ekstra kilo. Så udover, at jeg har det godt, når jeg kigger mig i spejlet, hvilket i sig selv er mega fedt. Så giver det mig også en tro på, at min ryg får det godt og jeg kan komme til at leve et helt almindeligt liv igen uden, at mine rygproblemer kommer til at overskygge alt andet, som de har gjort de sidste 2-3 år.

Kh. Annie

✉ – Den 21. september, Laila

Hej Annie

Du er så god til at holde fokus på det motiverende! JA du er kun 7,7 kg fra din drømmevægt – juhuuu – og du har tabt 13,1 kg ? Og her er dit 4. hjerte!

Det er så godt, at du ligger mærke til, hvad den sunde mad og motionen gør for dig og din energi ? og for din familie – skønt med din mand også. Og det du skriver hver uge, er jo en rigtig god måde at reflektere på (ugens emne) og det giver dig videre motivation! Så skønt Annie ❤️

I denne uge har du mulighed for at kigge på dine erfaringer og se frem, og få styr på, hvad du vil ? God fornøjelse

Kh Laila

✉ – Den 26. september, Annie

Hej Laila.

Min vægt denne uge er 71,4 kg – 600 g fra minus 15 kg. Jeg har lidt svært ved at forstå, der er røget så meget og føler, at det var i går jeg gik igang med projektet. Men det føles heller ikke som noget der fylder i min hverdag. Det er blevet naturligt for mig og min familie, at vi spiser sundt og har fundet sunde alternativer, hvis der er lidt lækkersult. Der er ikke noget forbud og jeg nyder min ugentlige cola og fredagsslik. Min sukkertrang er væk og fylder ikke i min hverdag. Før kunne jeg ikke have slik og især chokolade i skabet uden at spise det hele. Jeg fik meget chokolade i forbindelse med min operation. Det ligger pænt i skabet. Manden tager et stykke en gang i mellem. Men det frister slet ikke.

Jeg har fået så meget glæde af min træning og gåture. Det er noget, jeg vil holde fast i altid. Det er blevet min belønning hver dag. Jeg får tømt hovedet og mærker kroppen arbejde. Det giver mig energi til min dag og giver mig en glæde som aldrig før. Jeg ved, at jeg skal træne resten af mit liv for at have en stærk krop og især mave/ryg. Min motivation i alt det her er uden tvivl, at jeg vil give mig selv det bedste liv fremadrettet. Jeg har levet et par år i smerter + en operation som uden tvivl har været det hårdeste, både fysisk og psykisk, jeg har været igennem. Det er ikke et sted, jeg vil tilbage til, så alt jeg selv kan gøre for give mig selv det bedste udgangspunkt, gør jeg. At det så giver så meget positiv med sig, når jeg træner, er kun en kæmpe bonus.

Rigtig god aften.

Kh. Annie

✉ – Den 26. september, Laila

Hej Annie

Jeg elsker at læse dine mails ? ❤️ din livstilsændring er en gave til dig selv.

Denne uges inspiration er om aftensmad og sensommersalater ? God fornøjelse.

Kh Laila

✉ – Den 3. oktober, Annie

Hej Laila.

Her er min vægt denne uge. Den er 71,2 kg så der er røget 200 g.

Jeg var til 40 års fødselsdag i lørdags og havde besluttet på forhånd, at jeg måtte spise det, jeg havde lyst til. Det, der endte på tallerkenen, var kød, salat og lidt brød. Det var helt ubevidst, men det var det, jeg havde lyst til. Desserten bestod af et kæmpe kagebord med virkelig mange lækre kager. Før havde jeg taget et stykke af hver. Jeg tog det stykke, jeg synes, så bedst ud og nød det. Jeg følte på intet tidspunkt, at jeg gik glip af noget eller kæmpede for ikke at spise mere. Jeg blev mæt uden at blive overmæt, som jeg ofte kunne blive, når der er buffet.

Det er fantastisk, at det er blevet så naturligt, at det ikke er noget, der fylder i hovedet og det er ved at blive en vane at tage den sunde løsning.

Jeg er netop startede på arbejde igen og første dag blev der både serveret slik og kanelgifler. Vi får normalt rigtig meget slik og kage på job, så jeg er glad for, at jeg er kommet så langt, at jeg ikke ryger tilbage til at bare spise løs, fordi det er der. Men jeg ved også, at jeg i starten skal være opmærksom på det, så de gamle vaner ikke kommer snigende og jeg har et alternativ med i tasken, så jeg ikke bliver fristet af det.

Du må have en god dag ?

Kh. Annie

✉ – Den 7. oktober, Laila

Hej Annie

Hvor er det skønt at høre – at du spiser, som du ønsker, når du spiser det, du har lyst til ? Du nærmer dig 15 kg, om 400 gram, hvor er det flot!

Ugens inspiration er om sukkertrang og stabilt blodsukker. Hvor sød er du?

God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 10. oktober, Annie

Hej Laila

Min vægt i den her uge er 70,1 kg. Så tæt på at ramme to mål på samme uge, men så er der noget at glæde sig til i næste uge. Det største var også at ramme de -15 kg og det skete.

Samlet vægttab 15,7 kg og 50,5 cm. Kan slet ikke forstå det, men det er så fedt!

Jeg tænker ikke på det længere. Det eneste, der gør, at jeg har det i hovedet en gang i mellem, er når jeg skal taste min mad. Jeg er begyndt at taste det meste om morgenen, så har jeg styr på det og det giver mig et overblik over, hvad der er plads til i løbet af dagen. Ellers er det bare vores hverdag.

Har ikke på noget tidspunkt nævnt kur eller vægttab “jeg har tabt mig” sætninger herhjemme for ikke at give min datter forkerte signaler. Jeg tror, at fordi vi bevist har “skjult” det hjemme, så er det ikke der fokus har været. Det har været på at lave god mad, der smager godt og er godt for kroppen. Og det har sat sig fast i hovedet på mig. Jeg er blevet spurgt mange gange, hvordan jeg har tabt mig og har svaret at jeg har spist noget ordentlig mad i stedet for at fylde min krop med junk. Jeg er ikke på kur og har ikke været på kur. Jeg har ændret min livsstil og brudt nogle enormt dårlige vaner.

Du må have en god aften.

Kh. Annie

✉ – Den 12. oktober, Laila

Kære Annie

Stort stort tillykke ❤️ Det er bare så flot! Jeg sender dig et skønt 15 kg diplom og sender dig dit 5. hjerte her ?

Og jeg er så enig i alt, hvad du skriver – ud med kur, ind med livsstil ?

Ugens inspiration handler om en af dine udfordringer, nemlig bevægelse, og den kan man jo få på mange måder ? God fornøjelse.

Kh Laila

✉ – Den 17. oktober, Annie

Hej Laila

Min vægt denne uge er 69,2 kg. Endelig under de 70 kg og så tæt på målet. Kan slet ikke forstå, at jeg er kommet så langt. Jeg er så lykkelig for den rejse, jeg har været på og jeg er overbevist om at mit vægttab har haft kæmpe indflydelse på, hvor godt min ryg har reageret på operationen.

Jeg elsker, at jeg igen har fået en aktiv livsstil og nyder det så meget. Træning og vægttab har de sidste 3-4 år været forbundet med mange smerter og nederlag. Den her gang har det været det helt modsatte. Vægttabet har været “nemt”. Det har ikke været en forbudskur og jeg har ikke behovet at stå i køkkenet flere timer om dagen. Det har været justeringer af vores hverdag uden, at den er vendt på hovedet. Træning giver mig pludselig energi og overskud. Jeg får ingen smerter udover i musklerne ?.

Det liv jeg havde mistede på grund af min ryg, har jeg fået igen og det betyder alt.

Du må have en god aften.

Kh. Annie

✉ – Den 18. oktober, Laila

Kære Annie

SÅDAN! Du er mega sej! ❤️ 16,6 kg ? og kun 4,2 kg fra dit mål på 65 kg!

I denne uge kan du læse om nemme redskaber til at skabe dit vægttab, som holder i længden ? God fornøjelse

Kh Laila

✉ – Den 24. oktober, Annie

Hej Laila

Her er min vægt for denne uge, 68,6 kg ?.

Det er så fedt at være så tæt på mit mål. Jeg kan slet ikke forstå det. Fra noget der fyldte hver dag til en helt naturlig del af min hverdag.

Det blev lige en kort mail denne uge ?

Kh. Annie

✉ – Den 26. oktober, Laila

Hej Annie

600 gram mindre denne uge og 17,2 kg i alt ? Det er bare så flot!

I ugens inspiration er der mulighed for at få styr på, hvordan du egentlig har det med tallet på vægten. Styrer det dig? God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 31. oktober, Annie

Hej Laila

Undskyld min mail kommer lige lidt for sent ?

Her er min vægt i denne uge 68,0 kg og 3 kg tilbage.

Jeg har det så fantastisk med den udvikling, jeg har været igennem og jeg elsker at mærke, at min krop bliver stærkere og sundere hele tiden. Træning er blevet en naturlig del af min hverdag og jeg nyder det rent faktisk mere end jeg nogensinde har gjort før. Det er blevet afslapning for mig, hvor jeg kan få lov til at være helt mig selv og mærke mine muskler arbejde. Og det giver mig helt vildt meget energi bagefter.

Selve tallet på vægten er ikke længere det, der motivere mig. Det er det velværd jeg føler, både styrkemæssigt og mentalt. Jeg har mere overskud, jeg har det bedre med mig selv og jeg er bare blevet gladere. Den følelse er så motiverende for mig. Jeg er tilfreds, når jeg kigger i spejlet, uanset hvad vægten siger.

Håber du går en god aften ?

Kh. Annie

✉ – Den 3. november, Laila

Hurra hurra hurra ? 17,8 kg + velværd, overksud, glæde og selvtillid ?

Sundhedsverdenen kan være en forvirrende jungle med alverdens tips og tricks, som ofte ikke er værd at bruge tid og ressourcer på. Ugens inspiration handler om hvad der virker! God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 7. november, Annie

Hej Laila.

Her er min vægt denne uge. Jeg har ikke tabt noget på vægten, men der er røget 2 cm.

Havde denne uge været i starten, så var jeg blevet frustreret over, at vægten ikke havde rykket sig. Men jeg har det fantastisk der, hvor jeg er, og har det godt i min krop. Så det betyder ikke helt så meget, at vægten viser det samme, for jeg har stadig tabt 17,8 kg og 59,5 cm ? i alt. Jeg har overskud, jeg er gladere og har fået gang i træning/motion. Det var det, jeg rigtig gerne ville have ud af det. En stærk og sund krop og det har jeg fået. De sidste kilo forsvinder, når de forsvinder. Det er ikke noget jeg vil stresse over eller blive ked af. Jeg nyder hver dag i mit “nye” liv og holder fast i alle de gode vaner.

Jeg blev udfordret, da jeg begyndte på arbejde igen, da der ofte er slik og kage, men det er ikke længere et problem. Har altid frugt eller andet i tasken, som jeg tager i stedet. Og har i denne uge sagt nej til kage, flødeboller og chokolade uden at det betød noget. Det i sig selv er en kæmpe sejr for mig, for det har altid været svært for mig at lade være,, når der har været noget.

Rigtig god aften.

Kh. Annie

✉ – Den 9. november, Laila

Kære Annie

Jeg bliver SÅ glad når jeg læser din mail – du er kommet så langt, også i tankerne ? Og JA DU har tabt 17,8 kg og 59,5 cm (wauw), du har overskud og en stærk og sund krop, jaaaaaaaaaaaaaa ?

Den måde du takler udfordringer på job, er så godt – du bruger tankerne, og ved bedre! Hvad der er godt for dig, og hvad DU vil ?

Ugens inspiration handler netop om de positive tanker og overbevisninger ?

God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 14. november, Annie

Hej Laila.

Her er min vægt i denne uge. 67,1 kg ?

Jeg elsker, at det ikke længere er et valg, når jeg skal spise og træffe de sunde valg. Det sker ubevidst. Lysten til at tage de nemme og usunde valg eksistere ikke. Har fundet de nemme og sunde løsninger i de situationer, hvor hverdag med job, arbejde og hvad der ellers kommer af ting, der kan udfordrer på en almindelig dag. Vi er blevet så meget bedre til at planlægge måltiderne efter kalenderen, så vi altid har en nem og sund løsning til de travle dage. Og så er det fedt, at vores datter også elsker den “nye” mad, vi får. Hun synes, det smager så godt og elsker at være med til at lave det. Det har bare givet energi til os alle tre og ikke kun mig. Hun kan også mærke, at hun har en mor med mere overskud og hun har kommenteret på det flere gange. Det betyder alt for mig. Især fordi jeg i meget lang tid ikke har været den mor, jeg ved, jeg er, på grund af både smerter og manglende overskud fra en livsstil, der bare ikke gjorde noget godt for mig.

Du må have en god aften ?

✉ – Den 16. november, Laila

Skønneste Annie

Jeg elsker dine positive tanker og din skønne tilgang ?

Jeg glæder mig til at bruge din historie til januar, og har besluttet at sende dig en lille julegave som tak – der går lidt tid inden, den dukker op, da jeg mangler lidt til den endnu – men det er jo heller ikke jul endnu ?

Og nu er der kun 2,1 kg til dit mål ? skønt skønt skønt

Når du har nået din målvægt, kan jeg tilbyde dig at blive VIP-medlem ?

Som VIP betaler du kun Klubmedlemskabet, som koster 82 kr. pr. måned. Du får så fortsat støtte og inspiration hver uge ?

Regler for at blive VIPmedlem:

Når du har nået den ønskede vægt, så sparer vi omkring, at du stopper med at tabe dig og heller ikke begynder at tage på. Du skal altså gennemføre et ligevægtsforløb, som varer 4 uger, herefter betaler du blot for Klubmedlemskab. Som VIP medlem kan du sende vægten, så ofte du vil, uden at betale for coachforløb.

 

Det kræver blot, at du skriver minimum hver 8. uge, og at du maximalt vejer 2 kilo mere end din målvægt.

Er der en enkelt uge, hvor vægten er over eller der er gået for mange uger, så tilkøber du blot et møde, og derefter er det gratis igen, når vægt og uger overholdes ?

Lad mig høre, hvad du tænker ?

Ugens inspiration er om at få nok ? En ting er nok kalorier, noget andet er nok næring ? Begge dele er vigtigt for vægttabet.

Kh Laila

✉ – Den 21. november, Annie

Hej Laila.

Undskyld min mail kommer lidt for sent… her er min vægt denne uge 66,6 kg ?

Jeg kunne skrive det samme, som jeg har gjort de sidste par uger. Så jeg tager den korte version denne gang ?

Tak for din mail sidste gang. Den blev jeg helt vildt glad for! Det betyder bare så meget at have dig på sidelinien.

Jeg tænker at VIP medlemskab lyder rigtig godt til at holde vægten og “lære”, hvordan jeg gør det. Så det vil jeg meget gerne.

Du må have en rigtig god aften.

Kh. Annie

✉ – Den 24. november, Laila

Hej Annie

Du er bare så sej ? Selvfølgelig skal du være VIP ? og tænk, du er kun 1,6 kg fra dit mål!

Jeg vil lige skrive, at din succeshistorie er på vej, jeg er så glad for, at du vil dele – jeg har haft et lidt stramt program, og derfor har jeg ikke fået sat det sammen endnu. Men den kommer ?

Julen er på trapperne ? og i ugens inspiration kan du beslutte, hvilke strategier du vil bruge, så du kan få alt, hvad du ønsker dig ❤️

Kh Laila

✉ – Den 28. november, Annie

Hej Laila.

Her er ugens vægt, 66,2 kg ?.

Og det er til trods for en weekend i KBH ved svigermor, som ikke har noget, der minder om grøntsager eller frugt i huset. Men jeg havde et lager af sunde valg med, så jeg ikke faldt i ?.

Jeg synes, det er så fedt at være kommet til et sted, hvor jeg ikke har behov for slik eller søde sager og jeg kan tage 1-2 stykker og så er det nok. Før stoppede jeg ikke før skålen var tom.

Min mave reagere også voldsomt, hvis jeg får for meget og kan hurtigt mærke, at nu skal jeg ikke have mere, og tit får jeg slet ikke spist det slik, jeg giver mig selv lov til om fredagen, fordi det bliver for meget.

Denne weekend bliver jeg udfordret, da vi har en tradition med æbleskiver og varm kakao 1. Søndag i advent. Har givet mig selv lov til at spise uden at “tænke”, men at jeg har fyldt godt op på sunde valg inden vi skal afsted, så jeg ikke skal spise mig mæt i æbleskiver.

Rigtig god aften.

Kh Annie

✉ – Den 1. december, Laila

Hej Annie

19,6 kg ? Du er så sej!

Det er en rigtig god strategi for æbleskivetraditionen, jeg tænker, at når du er fyldt op med gode valg, så styrer du æbleskiverne helt automatisk ?

Ugens inspiration er om fridags-vaner ? God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 5. december, Annie

Hej Laila.

Her min vægt i denne uge, 66,0 kg og 1 kg fra målet.

Jeg havde en lidt “hård” weekend med mange fristelser. Jeg havde forsøgt at planlægge mig ud af det, og synes egentlig også det lykkes ret godt. Det er dejligt at opleve, at jeg sagtens kan begrænse mig. Vi har en fast tradition i familien med hjemmelavet æbleskiver og varm kakao/gløgg 1. søndag i advent og jeg plejer måske at spise 10-14 stykker (de er noget mindre end købe æbleskiverne). I søndags fik jeg 5 og det var måske 1-2 for meget. Jeg nød dem og følte ikke jeg gik glip af hyggen og dagen, bare fordi jeg ikke spiste så mange. Tog en halv kop kakao og nød også den.

Kan mærke, at min mave reagerer, hvis jeg får for meget tung/fed mad og jeg lytter til den i stedet for bare at spise videre som før.

Jeg synes egentlig ikke, at de søde ting, der kommer med december måned udfordrer mig, da der også er så meget andet lækkert. Vil egentlig heller have et stykke frugt end et stykke slik. Det havde jeg aldrig troet jeg skulle sige/skrive. Det gør også bare, at jeg nyder det, når jeg så får slik eller andet i stedet for noget, der ryger ned uden tanke.

Jeg glæder mig til målet er nået lige om lidt og jeg skal lære at holde vægten ved lige. Men jeg er fast besluttet og tror, at den her gang lykkes det. Jeg har aldrig smidt så meget vægt. Jeg gav op efter 5-10 kg. Det her forløb har været så meget anderledes, men motivationen har også været en anden.

Rigtig god aften ?

Kh. Annie

✉ – Den 7. december, Laila

Hej Annie

Du er så sej, det har jeg skrevet mange gange, men det bliver ikke mindre sandt uge for uge ?

Du har knækket koden til måden at leve på.

I denne uge handler inspirationen om at forbedre julen (uden at glemme hyggen) ?

God fornøjelse

Kh Laila

✉ – Den 12. december, Annie

Hej Laila

Jeg er i mål, vægten denne uge er 64,6 kg ?. Jeg har i alt smidt 67,5 cm og 21,2 kg. Jeg har meget svært ved at få armene ned. Det har været en lang med fantastisk rejse at nå hertil.

Jeg har endelig fået styr på min kost, tager de gode valg og fået træning, som en fast del af min hverdag. Da jeg startede på mit vægttab var mit allerstørste ønske, at jeg kunne give min ryg og min krop de allerbedste vilkår for et godt liv. Det har jeg i den grad fået opfyldt. Jeg har udover det fået så meget mere energi, er blevet gladere og bare mere tilfreds med mig selv og det jeg ser i spejlet. Mit tøj passer igen og jeg har fundet mig selv frem. Hende der var under de alt for mange kilo og som blev gemt væk med mad og usunde vaner.

Jeg blev for et par dage siden spurgt af en kollega, om jeg stadig var på kur, da jeg sagde nej til kage og mit svar var: nej, jeg har aldrig været på kur. Jeg har lagt min kost om og tager de gode valg i stedet.

Den her rejse har fået mig til at indse, at jeg ikke går glip af noget ved at sige nej til kage, tværtimod. Jeg får tanket energi til dagen ved at spise ordentlig og ikke med et hurtigt sukkerfix. Der er plads til alt bare med måde. Jeg må gerne spise kage, slik osv. Jeg vil bare hellere gemme det til weekenden, hvor jeg kan spise fredagssnolder med min datter end et ligegyldigt stykke kage på job. Jeg kommer ikke til at vende tilbage til min gamle livsstil, for jeg ved nu, hvor dårlig den var for mig. Det vidste jeg også godt før, men det her forløb har i den grad bekræftet det for mig.

Jeg var aldrig kommet så langt, som jeg er uden dig på sidelinjen. Det har været så fantastisk at have din støtte og en ekstra at stå til ansvar for. Det har betydet så meget for mig at skulle sende min vægt og bruge den ugentlig mail til at reflektere over min uge. Så tak for det og for dig ❤️.

Jeg er så klar til næste skridt på min rejse nemlig at fastholde min vægt og det er en rejse jeg glæder mig vanvittig meget til.

Kh. Annie

✉ – Den 14. december, Laila

Kære Annie

JUHUUUUUU stort tillykke ❤️ Du er kommet så langt og har gjort det så flot, og jeg er sikker på, at du holder ved din nye vægt og dit sande jeg ?

Nu skal du jo have nogle flere kalorier pr. dag, men det kan jeg se, at du allerede har styr på i dit regnskab ?

Jeg kan se, at du har afmeldt dit coachforløb, det er selvfølgelig helt ok. Hvordan ønsker du at betale de 4 ugers ligevægtsforløb? Når de 4 gange er gennemført bliver du VIP medlem, og skal kun betale Klubmedlemskab (82 kr. pr. md), så længe din vægt max er 2 kg over målvægten, som vi har aftalt til 65 kg, og når du skriver til mig minimum hver 8. uge.

Selv om julen jo slet ikke er ovre, så ser vi lidt frem i dag – på hvad du virkelig ønsker dig, at der skal ske ? Mål er også gode på ligevægt ?

God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 14. december, Annie

Hej Laila.

Tak ❤️. Jeg har meget svært ved at få armene ned og det er svært at forstå at målet er nået.

Men er så stolt af mig selv.

Jeg afmeldte mit forløb, da den stod til at forny med 12 uger d 18. Dec. Og så fik jeg slet ikke sat mig ind i mit valg i stedet. Så skal have tilmeldt mig et 4 ugers forløb. Det får jeg gjort i weekenden. Hvordan fungerer de næste 4 uger. Er det stadig vægt hver uge og vægten skal helst være den samme som før eller må den svinge?

Mit mål nu er at blive stabil. At fastholde alle de gode vaner som er blevet min hverdag og holde fast i glæden ved træning. Jeg har fået en ny start på et liv uden særlig mange smerter, en krop der er sundere og stærkere end nogensinde og det skal fastholdes ved at fortsætte den livsstil jeg er startet på.

Kh. Annie

✉ – Den 14. december, Laila

Kære Annie

JUHUUUUUU stort tillykke ❤️ Du er kommet så langt og har gjort det så flot, og jeg er sikker på, at du holder ved din nye vægt og dit sande jeg ?

Nu skal du jo have nogle flere kalorier pr. dag, men det kan jeg se, at du allerede har styr på i dit regnskab ?

Jeg kan se, at du har afmeldt dit coachforløb, det er selvfølgelig helt ok. Hvordan ønsker du at betale de 4 ugers ligevægtsforløb? Når de 4 gange er gennemført bliver du VIP medlem, og skal kun betale Klubmedlemskab (82 kr. pr. md), så længe din vægt max er 2 kg over målvægten, som vi har aftalt til 65 kg, og når du skriver til mig minimum hver 8. uge.

Selv om julen jo slet ikke er ovre, så ser vi lidt frem i dag – på hvad du virkelig ønsker dig, at der skal ske ? Mål er også gode på ligevægt ?

God fornøjelse ?

Kh Laila

✉ – Den 19. december, Annie

Hej Laila.

Her er min vægt denne uge. Jeg har taget 100 g på.

Jeg har haft en god uge. Jeg havde fødselsdag i mandags og holdte fødselsdag for familien i søndags. Familien kom til brunch i søndags. Maden bestod af en blanding af helt traditionel brunch og sundere alternativer. Det var ikke noget, jeg tænkte over, men da jeg stod og kiggede på bordet inden gæsterne kom sprang det i øjnene, at der var væsentlig mere frugt og grønt end der var for et år siden.

Jeg synes det nogle dage kan være svært at spise nok, men har i ugen givet mere plads i weekenden og strammet min mad i hverdagene og det har fungeret godt.

Jeg frygter ikke længere julen. Jeg spiser til min mave er mæt og stopper. Vil forsøge at få så fornuftige måltider, så det kun er d. 24 om aften, at jeg ikke tænker over det.

Motionen er blevet så fast del af min hverdag, at jeg ikke kan eller vil undvære mine tre gange i ugen. Det begynder også at give resultater på krop og ryg.

For første gang går jeg ind til en jul med en tro på at der ikke ryger 5 kg ekstra på. Jeg har styr på min krop og kan mærke, hvornår jeg er mæt. Jeg ved, at jeg ikke kommer til at overspise og ligge i madkoma i 4 dage bagefter.

Jeg håber du får en fantastisk jul ⭐️?

Kh. Annie ?

✉ – Den 21. december, Laila

Skønne skønne Annie ❤️ det er bare så dejligt at høre, at det falder dig naturligt ? Det er jo målet for alle mine medlemmer.

Rigtig glædelig jul til dig og dine også ❤️

I ugens inspiration har jeg strikket en julequiz sammen, send mig dine svar senest d. 28/12-18, så kan du vinde en lækker ekstra julegave ?

Kh Laila

✉ – Den 9. januar, Annie

Hej Laila.

Håber du har haft en god jul og et godt nytår.

Jeg har haft en skøn jul med alt, der hører sig til. Jeg var inden lidt spændt på, hvordan jeg ville komme igennem jul med alle de fristelser osv. der er. Men jeg synes egentlig, at jeg fik lavet en god plan og når jeg vidste, vi skulle spise “fed” mad, så havde jeg fået ordentlig morgenmad og frokost. Jeg nød julemaden på en helt anden måde og huskede at stoppe med at spise, da jeg var mæt. Jeg tror, det er første gang jeg ikke har spist, så jeg kunne trille eller få det helt skidt. Jeg spiste det, jeg havde lyst til og nød and, brune kartofler og sovs lavet på fløde på en helt anden måde. Jeg blev ikke overmæt. Juledagene bød som altid på diverse julefrokoster. Der valgte jeg at spise mig næsten mæt i de gode valg ved bordet og så bare tage kvarte stykker med de mere usunde valg. Jeg følte ikke jeg gik glip af noget. Jeg har virkelig lært at lytte til min mave og stoppe med at spise, når jeg kan mærke mæthed og er jeg i tvivl, så holde en pause, så jeg er sikker på det. Efter 9 ud 10 pauser, så er jeg jo mæt og stopper med at spise. Jeg mærker sjældent den følelse af at være overmæt. Før blev maden lastet ned og jo hurtigere jo bedre. For så nåede jeg ikke at mærke mætheden og så kunne jeg få spist mere.

Nytår blev holdt med gode venner og lækker mad. Jeg havde igen spist fornuftigt inden og tog lidt mere af salaten end kartoflerne.

I gennem hele julen gik jeg mange ture, når jeg kunne, trænet og bare brugt mon krop, når det var muligt. Jeg er netop startet anden del af min genoptræning med en personlig træner som hjælper mig med at blive stærk. Jeg har fundet så meget energi og overskud i at træne. Det er mit frirum og der jeg kan koble af og bare være mig. Få trænet tankerne ud af hovedet.

Jeg har fået så meget ud af min nye livsstil både fysisk og mentalt og det har været den bedste julegave i år.

Kh Annie

✉ – Den 12. januar, Laila

Hej Annie

Hvor er det bare skønt – jeg føler mig så sikker på at alt kommer til at gå godt for dig. Du har virkelig fundet ind til det, som det handler om, nemlig at mærke dig selv og din krop, og finde alle fordelene ? ❤️ Hurra for det!

Dit 4 ugers forløb bliver fornyet d. 28/1-19, jeg tænker om vi ikke skal have det afmeldt, og så kan du tilkøbe en enkelt gang i uge 5, og derefter er du så VIP medlem JUHUUUU.

Du har sendt mig 2 forskellige billeder, under din tekst er der et med en vægt på 64,1 kg, og vedhæftet er det et med 64,7 kg. Hvilken er for denne uge? ?

Årets første inspiration sætter fokus på det varige vægttab. Vi har næsten alle prøvet at tabe os, og tage det hele på igen! Derfor er det vigtigt at sikre sig at vægttabet kan holdes, og det giver jeg mit bud på ?

Jeg glæder mig til et 2019 med dit vægttab.

Kærlig hilsen

Laila

✉ – Den 13. januar, Annie

Tak. Jeg tror også på, at det er en livsstil, der fortsætter ?

Min vægt var 64,1. Jeg ved ikke lige, hvorfor jeg har fået det andet billede med ?.

Jeg afmelder det 4 ugers forløb og så køber jeg en enkelt gang i uge 5.

Rigtig god søndag ❤️.

Kh. Annie

✉ – Den 16. januar, Annie

Hej Laila.

Jeg har helt glemt at sende dig en mail ?.

Min vægt i denne uge er 63,5 kg.

Jeg har det sidste stykke tid ikke tastet min mad ind, da jeg har et godt overblik over, hvad jeg putter i munden + mange ting er blevet vane, så det sker helt automatisk.

Jeg er lige begyndt på et nyt træningsforløb med min ryg og jeg kan mærke, at det giver væsentlig mere i forhold til styrke og kondition. Det gør også, at jeg automatisk har brug for mere mad end tidligere.

Jeg holder de gode vaner de fleste dage, men giver mig selv lov til lidt mere frihed i weekenderne. Jeg oplever, at min mave reagerer, hvis jeg ikke spiser ordentlig og får for meget sødt. Så jeg har fået en naturlig stopklods igen som jeg før havde ødelagt fuldstændig med dårlige vaner.

Jeg har sagt det før, men jeg var aldrig kommet hertil uden dig, og den hjælp det har været, at skulle sende min vægt. Jeg har elsket at sende en mail hver uge, fordi det har givet mig tid til at tænke over ugen og hvad der været af udfordringer. Det har jeg lært så meget af og fået en bevidsthed om mig selv, som jeg har manglet i de mange andre forsøg på at tabe mig. Og så har det bare været skønt at få en positiv og støttende mail retur, som giver gejst og vilje til den nye uge. Så tak for det og for dig ❤️.

Kh. Annie

✉ – Den 19. januar, Laila

Hej Annie

Det er så godt, at du ikke taster mere. Fremadrettet skal det jo kun være et redskab, hvis der er behov ?

Jeg ser frem til de næste par uger med ligevægt med dig, og derefter VIP ❤️ Hvis ikke du ønsker at tabe yderligere, kan det være fint at tænke lidt mere ind, du taber jo stadig ca. ½ kilo om ugen. Tast evt. en uge ind, så du kan se, hvad der er plads til ?

Ugens inspiration er om sukkerafhængighed. Findes det? Eller hvad er det, der påvirker os?

Kærlig hilsen

Laila

✉ – Den 23. januar, Annie

Hej Laila.

Her er den uges vægt 63,4 kg.

Har forsøgt at få lidt mere mad i denne uge, så vægten forbliver mere stabil.

Det blev lige en hurtig mail denne gang?. Kalenderen er lidt presset i dag ?

Rigtig god aften

Kh. Annie

✉ – Den 25. januar, Laila

Hej Annie

Jaaaaaaa ? Du er bare god ? ❤️

Ugens inspiration sætter fokus på; hvilke handlinger i din hverdag, der bringer dig tættere dit mål og hvilke, der ikke gør? Og giver dig mulighed for at arbejde med dine prioriteter, god fornøjelse ?

Kærlig hilsen

Laila

✉ – Den 30. januar, Annie

Hej Laila.

Her er min vægt denne uge. Den er 63,1 kg.

(Jeg har lige tilkøbt en enkelt gang, som vi aftalte ?)

Jeg har haft en skøn uge siden sidst.

Kosten er blevet så naturlig for mig og selv midt i et større renoveringsprojekt af både køkken, spisestue og badeværelse blev der ikke taget de dårlig valg. De dage, hvor køkkenet ikke kunne bruges, blev det til rugbrød, toast – men i en sundere udgave end tidligere og med grøntsager til eller noget andet.

At bestille en pizza eller andet er bare ikke længere en løsning for os i hverdagen. Vi har indført “junkfood” søndag hvor vi selv laver pizza, burgere, taco eller andet. Men når vi laver det selv, kan vi lave det i en sundere udgave. Det er netop det, jeg har elsket ved denne rejse… selvom der er sket voldsomme ændringer i min kost, så er det ikke ændret så meget, at det ikke kan passes ind i en helt almindelig hverdag. Og jeg vil ærligt også hellere have en hjemmelavet pizza med grov bund og grøntsager end en fra pizzamanden, hvor Bakken er smurt ind i fedt.

Ændringerne har ikke kun påvirket mig men hele familien. Igår aftes var vi gået tidligt i seng for at se fjernsyn. Vi var begge lækkersultne og endte med en skål æbelbåde. Det var det, vi havde lyst til ?. Jeg kan slet ikke forstå, at mine vaner og tanker er kommet så langt og jeg bliver så glad for, at den her rejse har sat så dybe spor i den måde, jeg tænker mad. Mad bliver ikke længere brugt som belønning, trøst, bare fordi eller hvad det for en undskyldning jeg fandt før for at spise en plade chokolade.

Jeg er stadig i fuld gang med træning og er stadig afsted 3 gange i ugen og med lige så stor glæde som før. Jeg har købt et forløb ved en personlig træner, som hjælper mig med at bygge min ryg og krop op igen. Det er benhårdt men hold nu op, hvor jeg nyder at blive “tæsket” igennem og mærke min krop blive stærkere gang for gang. Træning er blevet væsentlig mere intensiv og hård end tidligere og det ses også på vægten. Jeg er ved at finde den helt rette balance efter træning, så jeg får fyldt godt i depoterne. Jeg har spist ekstra på træningsdage, som altid, men har ikke taget helt højde for, at jeg forbrænder mere og derfor skal have fyldt ekstra op. Så det skal lige rettes til i de kommende uger ?

Jeg har overskud og er blevet glad igen. Min datter har fået sin mor tilbage og min mand har fået sin kone. Jeg har fundet mig selv og en tro på at “jeg er sgu god nok”. Den var forsvundet i lang tid og blevet erstattet af usikkerhed og banken i hovedet over fejl eller nederlag.

Det her forløb har været så meget mere end blot en kostomlægning. Den har givet mig mit liv, min glæde og overskud tilbage. Jeg glæder mig altid til dagen i morgen. Jeg har fået fokus på alle de gode ting i mit liv igen og holdt op med at skælde mig selv ud, når noget går galt. Det har faktisk nok været den største gevinst for mig. Mit vægttab er kæmpestort for mig. Det her er større ❤️.

Håber du får en god dag/aften ?

Kh. Annie

✉ – Den 31. januar, Laila

Hej Annie

Jeg bliver så glad, når jeg læser din mail ? ❤️ og ja, det med tankerne om dig selv er det allerbedste. Og det hænger ofte sammen med vores måde at behandle os selv på. Hvis man ofte gør det modsatte af hvad man ønsker, så er det svært at respektere sig selv. Det har du vendt! Og det er så stor en ting. HURRA for dig ❤️

Nu er du VIP-medlem ❤️

Stort tillykke – jeg minder om reglerne for VIP-medlemskab; du skal sende din vægt minimum hver 8. uge, og må max veje 2 kg over din målvægt på 65 kg for at VIP coachforløbet er gratis. VIP coachforløbet forudsætter Klubmedlemskab til 82 kr. pr. md.

Hvis vægten en uge er for høj eller der er gået mere end 8 uger, så betaler du blot en enkelt ugeafgift. Er vægten fin gangen efter, er du VIP igen.

Har du et nyt billede af dig, gerne i hel figur, som jeg må dele på facebook sammen med nyheden om dit VIP-medlemskab?

Ugens inspiration handler om, hvilken betydning morgenmad og søvn har for dit vægttab ? God fornøjelse!

Kærlig hilsen

Laila

✉ – Den 27. marts, Annie

Hej Laila.

Håber du har det godt ❤️

Min vægt denne uge er 61,7 kg. Min krop har fundet et helt naturligt niveau på ca 62-62,5 kg. Nogle uger som denne, ligger vægten lige under de 62 kg.

Min hverdag har ikke ændret sig meget i forhold til, da jeg skulle tabe mig. Jeg spiser mere, men det er stadig de gode valg, jeg tager.

Det er blevet til vaner at få noget ordentlig mad og spise sundt. Der har været dage, hvor jeg er faldet i, men jeg kommer lynhurtig i tanke om, hvorfor de usunde løsninger ikke fungerer for mig. Min krop siger simpelthen fra. Jeg bliver træt, mærker at humøret bliver dårligere og sulten kommer lynhurtigt igen. Når jeg spiser ordentligt, så har jeg et helt andet overskud, jeg har energi og mit humør er bare bedre.

Min mand plejede at joke med at snickers reklamerne var inspireret af mig, når jeg blev sulten.

Han har heldigvis også sagt, at efter min kost har ændret sig, så er det så sjældent, at han oplever den side af mig. Jeg når aldrig at blive så sulten, at jeg ikke kan tænke. Jeg har fået gjort det til en vane at spise først og fremmest, når jeg mærker sult, men også lidt mere struktureret. Jeg spiser typisk mine mellemmåltider i det samme tidsrum, fordi jeg har fundet ud af, hvad det gør ved min energi, hvis jeg ikke spiser.

Min største udfordring for tiden har faktisk slet ikke noget med mad at gøre. Men folks negative holdninger. Rigtig mange har støttet/heppet på mig i den her proces og jeg elsker, når folk er nysgerrige og spørger ind til min rejse og bruger gerne tid på at forklare og hjælpe. Men jeg er begyndt at få rigtig mange kommentarer som “Aj nu må du ikke tabe dig mere” og jeg kan se tvivlen i deres øjne, når jeg sige, at jeg heller ikke taber mig. Jeg prøver at huske mig selv på de negative kommentarer bunder i deres usikkerhed, men jeg bliver en gang imellem ked af, at der er mennesker, der ikke kan glæde sig på andres vegne.

Min krop ser mindre ud, end den gjorde for en måned siden til trods for vægten er den samme, men min træning har gjort, at min krop har ændret sig meget og tingene sidder anderledes.

Jeg prøver at sige pyt til de negative kommentarer og fokusere på den følelse, der er inde i mig hver dag.

Jeg er blevet et nyt menneske med overskud, glæde og en helt ny lyst til mit liv.

Der er så langt mellem de dårlige dage og selv når de kommer, forsøger jeg at finde de positive ting. Den, jeg er i dag, er så meget et federe menneske, end den jeg var for 1 år siden. Og det er værd at fejre – hver eneste dag.

Jeg har haft fokus på gode vaner i forhold til min kost og nu forsøger jeg at finde de gode vaner mentalt.

For min overvægt skyldes ikke kun dårlige madvalg, men også, at jeg glemte at behandle mig selv ordentligt og finde glæden i det, jeg har. Så det arbejder jeg benhårdt på ?

Du må have en skøn dag.

Kh. Annie

Annie Strunge - Sidste vejning

✉ – Den 29. marts, Laila

Kære Annie

Jeg har det godt, og jeg får total optur over at læse, hvor godt du har det! ❤️ Hold fast i det!

Som du selv er inde på, så handler folks negative kommentarer KUN om dem, og slet ikke om dig. Du VED, hvordan du har det – de ville måske ønske, de havde det sådan. Ofte bliver folk usikre, når en de kender ændrer sig, de er vant til, at du er sådan og sådan, og nu er du pludselig (i deres øjne) på en anden måde, de har ikke mærket, hvordan du havde det før, og de kan heller ikke helt som dig mærke, hvordan du har det nu. Du har ret til at gøre alt det gode for dig. De må deale med deres meninger (måske misundelser). Dét har intet med dig at gøre!

Du er så sej!!!!

Prøv lige at læse, hvad du skriver: ”Jeg er blevet et nyt menneske med overskud, glæde og en helt ny lyst til mit liv. Der er så langt mellem de dårlige dage og selv når de kommer forsøger jeg at finde de positive ting. Den jeg er i dag er så meget et federe menneske end den jeg for 1 år siden. Og det er værd at fejre – hver eneste dag.”

HURRA siger jeg bare ❤️

Ugens inspiration giver værktøjer, som du kan bruge til at arbejde med cravings. Ofte synes vi måske, at vi skal overvinde vores cravings, men det er ikke altid løsningen, læs mere om det i ugens inspiration ?

Kærlig hilsen

Laila

Annie Strunge efter billede

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabshold eller hos vores online vægttabscoach!

Nye er velkomne på vores vægttabshold HVER uge!

Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Du kigger bare ind!

Så vil din vægttabscoach vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!