I starten spiste jeg take away hver 3. dag og havde alligevel jeg tabt mig!

Siden er der sket rigtig meget både i krop og tanker ♥

Giv ikke op! Resultaterne skal nok komme.

Sådan sagde Allan, da han rundede de 30 kilo.

Det var ligesom der var en forbandelse over tallet, så det har været en kæmpe forløsning endelig at have knækket koden.

Efter det første år hos Fit-all, hvor jeg havde smidt små 20 kg, begyndte vægttabet at stilne af. Jeg tog ikke på men var status quo i en lang periode. Frustrationerne begyndte at indtræffe og de negative tanker begyndte at melde sig. Det mentale arbejde var i det næste halve år på overarbejde, og efter en sommerferie, hvor vægten var gået 3 kg op på 14 dage, begyndte jeg mentalt at være presset. Lige indtil jeg en dag kom til at tænke på, at jeg faktisk havde smidt små 20 kg og burde være glad og stolt over dette. Den næste måned røg de 3 kg af og langsomt begyndte vægttabet at komme med små fremskridt.

I det følgende forår nåede jeg så det, jeg inderst inde ikke havde ture drømme om! Jeg kom på 2 cifre på vægten, hvilket jeg ikke havde oplevet siden 1999. Det var en kæmpe sejr og ny motivation – Intet er umuligt hvis man arbejder hårdt og tror på, at det kan lade sig gøre.

Siden det skete, har jeg stadig haft perioder med status quo, men jeg har ikke taget ikke på – Selv en sygdomsperiode med 3 uger på langs med virus på balancenerven lig med ingen motion og masser af knap så gode madvalg, gjorde ingen skade på tallet på vægten.

Da jeg kom til hægterne og energi niveauet kom tilbage til hvor det var, så blev de 2-3 gange ugentlig Zumba suppleret med noget, jeg aldrig havde troet ville ske …… Styrketræning!

En træningsmakker som med en fast ugentlig aftale om træning, gjorde det nemt at komme afsted. Vores fælles ambition om at få mere muskelmasse og bedre forbrænding, har nu stået på i over et halvt år, og i nogle uger er vi gået op på to gange i stedet for en.

Den første tid med styrketræning gik vægten op, men en kropsanalyse hos min Fit-all coach viste, at jeg på de første 3 uger havde omdannet 2 kg fedt til muskler i stedet. Det gav blod på tanden. I løbet af efteråret begyndte jeg at nærme mig de magiske 30 kg, som var målet jeg satte første dag, jeg mødte Anne fra Fit-all. Helt derhen kom jeg ikke. Det var ligesom der var en forbandelse over tallet. Jeg kunne bare ikke ramme de 30 kg! – Jeg var tæt på, men så gik vægten et par kg op igen. I starten af dette år snød jeg min hjerne ved at ændre min målvægt lidt – og efter lidt tid skete det så. Jeg rundede ENDELIG de magiske 30 kg!!!

Kæmpe sejr, kæmpe forløsning…. MEN, men, men, igen det vigtigste for mig er at jeg gennem et knap 3 årigt forløb ikke har taget væsentlig på. Kroppen er blevet sundere, tallene fra kropscanningerne viser at fedtprocenten falder, muskelmasse stiger eller er status quo. Jeg bliver yngre i metabolisk alder, får mindre fedt omkring mine indre organer og jeg får det generelt bedre. Jeg har nu masser af energi til livet og dets udfordringer.

Nu skal det hele ikke virke alt for lyserødt, for det er hårdt arbejde også at holde vægten og ikke mindst modet oppe når det sejler lidt. Men sikkerheden i at komme til det ugentlige møde i Fit-all gør for mig forskellen. Det er blevet min base, det er stedet hvor jeg finder styrken til at kæmpe mod de dæmoner, der indimellem kommer i hovedet.  Mødet med nye mennesker i mit netværk med samme interesser for træning, har også være medvirkende til, at jeg har nået mit mål og fået mod på endnu mere. Jeg har nu sat nye mål og går efter det næste diplom på 35 kilo, og i sidste ende… Hvem vil ikke være VIP-medlem i Fit-all? Men jeg er allerede VIP for mig selv. Man skal nemlig turde være lidt egoist, sætte sig selv forrest som den vigtigste person for at det kan lykkedes, gå lidt mod strømmen, man kommer til at ændre andres opfattelse af en på sådan en vægttabsrejse. Det kræver selvtillid og mod at kaste sig ind i en forandring af for mit vedkommende mere en 20 års periodisk dårlig livsstil.

Men kan når jeg kigger de 3 år tilbage, så har det været det hele værd med op og nedture – dog flest opture!

Jeg har stadig mange drømme i livet. Men til forskel fra for 3 år siden, så ved jeg nu at drømme kan blive virkelighed. De minus 30 kg på vægten var en drøm i april 2020. Det blev virkelighed i marts 2023.

Hvorfor er der ikke flere mænd som vælger Fit-all?

Sådan spurgte Allan, da han havde smidt de første 18 kilo

Som mand kan jeg klart anbefale Fit-all til alle, der ønsker at tabe sig og skabe en ny livsstil.

Da jeg i slutningen af april besluttede mig for, at det skulle være slut med for mange kilo og fordi jeg ønskede en sundere og bedre livsstil, søgte jeg mod Fit-all efter anbefaling af en god veninde.
Her mødte jeg en vægttabscoach, der tog imod mig, der hvor jeg var. Jeg oplevede, at jeg ikke blev pålagt en streng kostplan (hvilket jeg havde troet), men derimod et system, der var simpel matematik. Der blev ikke sat deadline på vægttabet, men sagt at et vægttab tager den tid et vægttab tager, da det jo ikke er en kur men en livsstil. En ny livsstil. Konceptet er ret klart – man må ikke spise flere kalorier end Kalorieregnskabet tillader.
Det måtte man så godt, men så skulle man yde en indsats i form af motion, som var med til at modregne, så man ender på det fastsatte antal kalorier.

I de første måneder forsøgte jeg at ændre mine kostvaner og spise sundere. Dog faldt jeg ind imellem i med take away, men jeg holdt mig til mine kalorier og hvis jeg kom over, fik jeg spillet golf og gået ture, så jeg havde plads til det i Kalorieregnskabet. Dog må jeg indrømme, at jeg ved slutningen af juni måned kunne konstatere, at jeg i maj og juni havde fået take away hver 3. dag. Alligevel havde jeg tabt mig 7 kg. Det var en øjenåbner, som dels gav mig lidt dårlig samvittighed, men også en tro på, at jeg endelig havde fundet noget, der kunne fungere for mig.
Efter 26 uger med Fit-all havde jeg et vægttab på 15 kg og jeg modtog mit -15 kg diplom. Selvom jeg “kun” er halvvejs i min målsætning, så føler jeg allerede, at jeg er kommet i mål.

Jeg har fundet noget, der virker for mig uden det kræver ret meget energi.

Hvis jeg holder mig til de kalorier, jeg må spise, så kører det.

Som ugerne er gået, er overskuddet blevet større og jeg får nu meget mere motion i hverdagen end før – uden at jeg føler, det dræner mig, tværtimod. Omkring take away er jeg nu på cirka hver 8. dag, så den sunde livsstil begynder også at vise sig i hverdagen.

Jeg har tidligere haft et tilsvarende vægttab, men det krævede en skarp kostplan, og besøg i træningscentret 4-5 gange om ugen. Det kunne kroppen ikke klare og derfor gik det hele i vasken og jeg tog det tabte, plus lidt mere, på igen på ret kort tid.

En stresssygemelding, refleksion over livet og hjælp fra Fit-all har gjort, at jeg nu er mere sikker på, at jeg holder mit vægttab denne gang, da jeg har fundet en base, der fungerer. Hvis vægten stiger lidt eller står stille, skal jeg stille fokus ind på Kalorieregnskabet, og når jeg har brugt det 100% i et par dage så falder vægten stille og roligt igen.

Nu tilbage til indledningen…

Hvorfor er der ikke flere mænd der vælger Fit-all. Jeg tror, det er fordi, man tror, det kun er kvinder, som går på livsstilshold. Man tror, som mand, at man kun kan tabe sig med motion og slankekure. Men i bund og grund så er det måske nærmere en macho-opfattelse. Samt en vigtig ting, som jeg selv har været slem til at bruge. Jeg skal ikke have hjælp til noget. Jeg kan godt selv! Men de fleste gange, så er det helt legalt at søge hjælp til det, man ikke er god til. I Fit-all er der et godt fællesskab i forbindelse med den ugentlige vejning, man deltager i det omfang man har lyst, og kan tage det med fra temaerne, som man synes giver mening for en selv. Men vigtigst af alt for mig. Intet er forbudt.

En sidste ting: Det er ikke for sjov, at man er overvægtig. Tit ligger der noget bag ved, som man ikke kan se. Det er ikke for lidt motion og dårlige madvaner, der gør det alene.
I Fit-all finder man de løsninger, der fungerer for en, godt støttet af sin vægttabscoach.

– Allan

Allan er nu VIP medlem i Fit-all med et vægttab på 36 kilo!

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?tabe dig for sidste gang?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabsforløb!

Du vælger selv, om du vil betale hver 4.- eller hver 12. uge. – uden binding, naturligvis!

12 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach

Start dit vægttabsforløb i dag med vores mest populære valg!

Bliv en del af fællesskabet og få hjælp til dit vægttab hver uge på et af vores vægttabshold eller hos en online-vægttabscoach.

4 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach