Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Aalborg!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?kunne knappe bukserne?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Åbent for tilgang af nye medlemmer!

Sådan gør du!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende!
Tilmeld dig her ↷

Kontakt eventuelt kundeservice på kontakt@fitall.dk

Vi mødes hver onsdag:

Vejning af medlemmer: kl. 16:30-17:00
Vægttabsmøde & nye gæster: kl. 17:00. 

Vi mødes hér til vejning:
Vejgaard Østre Skole – Café VØS (Følg skiltene)
Christen Kolds Vej 1
9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet hver uge!

Vores dygtige vægttabscoaches giver dig alle de redskaber du har brug for, så du ikke blot taber dig, men også kan holde vægten bagefter.

Din vægttabscoach i Aalborg

Laila Nexø

Jeg brænder særligt for det mentale i et vægttab, og for at udfordre vores måde at tænke om mad og spisning. Jeg har tidligere kæmpet med overspisning og har masser af erfaring i at vejlede og guide til en sundere livsstil med positive tanker. Jeg har hjulpet mange med at tabe deres overflødige kilo siden 2006. Jeg har de sidste år også vejledt og coachet online medlemmer.

Jeg er uddannet kostvejleder og coach. Og har selv tabt 20 kilo og holdt vægttabet siden 2005. Jeg er også klar til at hjælpe dig med dit vægttab.

Laila Nexø

Laila NexøVægttabscoach i Aalborg

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.