Opnå et varigt vægttab i Vejgaard

På Fit-all vægttabsholdet i Vejgaard hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Vejgaard hver torsdag kl. 17:00.

 

Vi mødes hér hver torsdag:
Vejgaard Østre Skole
Indgang over skolegården, følg skiltene
Christen Kolds Vej 1
9000 Aalborg

Kontakt coach Laila Nexø: laila.fitall@gmail.com 

 

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 16:30-17:00
Tema & nye medlemmer: kl. 17:00

Din vægttabscoach i Vejgaard

Laila Nexø

Jeg brænder særligt for det mentale i et vægttab, og for at udfordre vores måde at tænke om mad og spisning. Jeg har tidligere kæmpet med overspisning og har masser af erfaring i at vejlede og guide til en sundere livsstil med positive tanker. Jeg har hjulpet mange med at tabe deres overflødige kilo siden 2006. Jeg har de sidste år også vejledt og coachet online medlemmer.

Jeg er uddannet kostvejleder og coach. Og har selv tabt 20 kilo og holdt vægttabet siden 2005. Jeg er også klar til at hjælpe dig med dit vægttab.

Laila Nexø

Laila NexøVægttabscoach i Vejgaard

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram