Skal vi tabe os sammen?

Jeg inviterer dig indenfor i mit sunde og motiverende fællesskab i Hjørring. Spis dig ned i vægt med vaneændringer og vægttabscoaching hver uge. Fit-all i Hjørring passer til alle – også til dig!

Se om et af vægttabsholdene er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.

Er du klar til at nå din ønskevægt?

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Hjørring.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Grundet forlængelse af nedlukningen i Danmark, som gælder frem til den 5. april 2021, afholdes der i stedet videomøder via Zoom. Tilmeld dig et uforpligtende videomøde og se om vægttabsforløbet i Hjørring er noget for dig. Når landet åbner op igen, vil vi igen mødes på vægttabsholdene i Hjørring.

Nye gæster er velkomne på mine vægttabshold i Hjørring via Zoom hver mandag kl. 17:00 eller kl. 19:30.

Individuel snak med medlemmer: kl. 16:30-17:00 eller kl. 19:00-19:30.
Videomøde om vægttab & nye gæster: kl. 17:00 eller kl. 19:30.

Vær klar fra start!

Download Zoom til din telefon eller tablet

Download Zoom i AppStore

Download Zoom i Google Play

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Hjørring.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Hjørring

Camilla Framnes

Jeg har været på utallige slankekure og tabt mig, men efterfølgende taget det hele på igen og mere til. Min rejse startede tilbage i 2009, hvor jeg tog beslutningen om at tage kampen op mod kiloene. Jeg fandt ud af, hvor meget sundhed kom til at betyde i min hverdag, min livskvalitet og jeg kan nu endelig være den glade og aktive mor for mine børn, som jeg tidligere kun turde drømme om. Jeg har i dag tabt 76 kg, blandt andet ved hjælp af at tælle kalorier.

Jeg er netop uddannet kostvejleder hos Fitness Institute, som Henrik Duer står bag, med et flot 12 tal!

Det er dit liv, din sundhed og derfor handler det om, at vi sammen skal finde den vej, der fungerer for dig. Der er intet, der er forbudt, og spørgsmålet er nok mere – ” hvad skal der til, for, at jeg kan få det?”. I Fit-all siger man, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne og jeg kan med mine egne erfaringer 100% nikke genkendende til dette. Jeg vil derfor hjælpe og guide dig ud på din vægttabsrejse med blandt andet sunde og gode spisevaner.

Hvis jeg kan, kan DU også – det mener jeg oprigtigt, for DIT vægttab handler i bund og grund om troen på, at DU kan, opnå resultater og til fortsætte med de sunde vaner.

Jeg vil glæde mig til at møde netop dig på mit hold, hvor vi sammen kan skabe et fortroligt og hyggeligt fællesskab, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden til et sundt og varigt vægttab. Det allervigtigste er, at du ALDRIG MÅ GIVE OP og det er aldrig for sent, at DU tager valget om en sundere livsstil.

Tøv ikke og kom gerne forbi og få en uforpligtende snak på mit hold i Hjørring alle mandage kl. 17:00 eller kl. 19:30.

Jeg ser frem til at blive din fremtidige coach.

Camilla Framnes

Camilla FramnesVægttabscoach i Hjørring

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Camilla Framnes: camilla@fitall.dk

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Hjørring på Facebook