Opnå et varigt vægttab i Hjørring

På Fit-all vægttabsholdene i Hjørring hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om et af vægttabsholdene er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mine vægttabshold i Hjørring hver mandag kl. 17:00 eller kl. 19:30.

Vi mødes hér hver mandag:
Bagterphallens cafeteria,
indgang via den brune dør, 1. sal.
Fuglsigvej 23
9800 Hjørring

Klik her for rutevejledning

Vejning: kl. 16:30-17:00 eller kl. 19:00-19:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:00 eller kl. 19:30

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Camilla Framnes, for mere information: camilla@fitall.dk

Din vægttabscoach i Hjørring

Camilla Framnes

Jeg har været på utallige slankekure og tabt mig, men efterfølgende taget det hele på igen og mere til. Min rejse startede tilbage i 2009, hvor jeg tog beslutningen om at tage kampen op mod kiloene. Jeg fandt ud af, hvor meget sundhed kom til at betyde i min hverdag, min livskvalitet og jeg kan nu endelig være den glade og aktive mor for mine børn, som jeg tidligere kun turde drømme om. Jeg har i dag tabt 77 kg, blandt andet ved hjælp af at tælle kalorier.

Jeg er netop uddannet kostvejleder hos Fitness Institute, som Henrik Duer står bag, med et flot 12 tal!

Det er dit liv, din sundhed og derfor handler det om, at vi sammen skal finde den vej, der fungerer for dig. Der er intet, der er forbudt, og spørgsmålet er nok mere – ” hvad skal der til, for, at jeg kan få det?”. I Fit-all siger man, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne og jeg kan med mine egne erfaringer 100% nikke genkendende til dette. Jeg vil derfor hjælpe og guide dig ud på din vægttabsrejse med blandt andet sunde og gode spisevaner.

Hvis jeg kan, kan DU også – det mener jeg oprigtigt, for DIT vægttab handler i bund og grund om troen på, at DU kan, opnå resultater og til fortsætte med de sunde vaner.

Jeg vil glæde mig til at møde netop dig på mit hold, hvor vi sammen kan skabe et fortroligt og hyggeligt fællesskab, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden til et sundt og varigt vægttab. Det allervigtigste er, at du ALDRIG MÅ GIVE OP og det er aldrig for sent, at DU tager valget om en sundere livsstil.

Tøv ikke og kom gerne forbi og få en uforpligtende snak på mit hold i Hjørring alle mandage kl. 17:00 eller kl. 19:30.

Jeg ser frem til at blive din fremtidige coach.

Camilla Framnes

Camilla FramnesVægttabscoach i Hjørring

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram