Opnå et varigt vægttab i Aarhus

På Fit-all vægttabsholdene i Aarhus hjælper vi dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos os er intet forbudt. Se om et af vægttabsholdene er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil vi vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Vi glæder os til at se dig.

Nye er velkomne på vægttabsholdene i Aarhus hver tirsdag kl. 12:00 eller kl. 18:00.

Grundet COVID-19 har vi i øjeblikket kun åbent efter aftale. Send en mail til nedenstående coach for mere information eller tidsbestilling.

 

Vi mødes hér hver tirsdag:
WORKSPACE,
Haslegårdsvej 8-10,
8210 Aarhus V

Kontakt coach Anne Ewald Møberg (middag) aem@fitall.dk

Kontakt coach Malene Pedersen (aften) sundkropibalance@gmail.com

 

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 11:30-12:00 eller kl. 17:30-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 12:00 eller kl. 18:00

Dine vægttabscoaches i Aarhus

Anne Ewald Møberg & Malene Pedersen

Siden 2005 har jeg arbejdet med vægttab. De første 10 år som coach for Weight Watchers, hvor jeg har haft mange forskellige typer hold og virksomheder.

Det jeg brænder for, er at motivere mine medlemmer til gradvist at ændre livsstil, så vægttabet bliver varigt. Kort sagt sund fornuft, frem for tvivlsomme kure, mystiske ritualer eller forbud. Jeg ved hvor vigtigt det er, at have støtte og opbakning på vejen. Det får man på de ugentlige møder, hvor man ud over fællesskabet også får et motiverende indspark til hverdagen.

Personligt har jeg tabt 30 kg og holder i dag vægten, ved hjælp af de små ændringer jeg har lavet i min dagligdag. Som livsnyder med hang til både smør, ost og rødvin, har det været afgørende for mig er, at jeg må spise alt og dermed selv prioriterer, hvad der er vigtigt for mig. Derfor møder du heller aldrig løftede pegefingre eller forbud hos mig. Mit fokus ligger i stedet på, sammen med dig, at finde den rette vej mod dit mål.

Anne Ewald Møberg

Anne Ewald MøbergVægttabscoach i Aarhus - Det tidlige hold

På mit hold får du en coach, der selv har erfaring med overvægt og de udfordringer, der følger med.

Jeg er uddannet kostvejleder og sundhedscoach og har senest taget en uddannelse i skyggesider, som kort fortalt handler om at blive bevidst om det, der trækker dig ned.

Min personlige vægttabshistorie startede for 42 kg. siden. De første mange kg tabte jeg ved egen hjælp, mens de sidste hårde kg er tabt ved hjælp fra min coach hos Fit-all. Personligt fik jeg rigtig meget ud af at komme på møderne, hvor det især er det motiverende tema og fællesskabet på holdet, der gør, at man aldrig er alene om sit vægttab.

Med min erfaring og uddannelse vil jeg være grundigt klædt på til at hjælpe dig på DIN vægttabsrejse.

Malene Pedersen

Malene PedersenVægttabscoach i Aarhus - Det sene hold

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram