Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Vejle

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Vejle hver mandag kl. 17:30!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver mandag:
Vestbygården – Sundhedshus
Nyboesgade 35, bygning B, 4. sal (Der er elevator)
7100 Vejle
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema: kl. 17:30

 

Ændring den 15. april (uge 16): Vægttabsholdet er lukket**. Nye medlemmer er velkomne igen i uge 18.

Ændring den 22. april (uge 17): Vægttabsholdet er lukket** grundet 2. Påskedag. Nye medlemmer er velkomne igen i uge 18.

 

Følg Fit-all i Vejle på Facebook

Følg Fit-all i Vejle på Instagram

 


 

 

Din vægttabscoach i Vejle

Ilse Jakobsen

Jeg er uddannet coach tilbage i 2006 gennem WeightWatchers. Desuden har jeg en bachelor som vejleder, coach og voksenunderviser.
Som person er jeg empatisk og motiverende med en anerkendende tilgang til at hjælpe og inspirere andre til varig kost-og livsstilsændring.
Jeg glæder mig mest til at se medlemmerne få succes på de ugentlige møder og sammen med dem tage del i glæden ved deres vægttab.

Personligt har jeg selv tabt mig 16 kilo, og har løbende fulgt udviklingen indenfor kost og ernæring.
Det har været en livsændringsrejse for mig, hvor det ikke altid er vægtresultatet der gælder, men derimod alle de nye og gode vaner, som jeg har fået indarbejdet i mine daglige madindkøb og madtilberedning.

Kort sagt: Fit-all passer godt ind i mit liv, hvor jeg må spise alt - dog ikke altid!

Kig ind - jeg glæder mig til at hilse på dig
Ilse

  Ilse Jakobsen


 

Få hjælp til dit vægttab i Vejle

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdene i Vejle hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.