Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Svendborg

Kom til informationsmøde!
Så får du en GRATIS Mæt & Let kogebog, når du melder dig ind på dagen!

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Nye er velkomne på vægttabsholdet i Svendborg efter sommerferien! Dato kommer senere.
Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.
Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!
Jeg glæder mig til at se dig.

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Svendborg hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane.

 

Vi mødes hér (dato annonceres senere):
Adressen kommer senere.
5700 Svendborg
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 15:30-16:00
Tema & nye medlemmer: kl. 16:00

 

Følg Fit-all i Svendborg på Facebook

 


 

 

Din vægttabscoach i Svendborg

Helene Birgitte Andersen

Helene Birgitte Andersen


Jeg er uddannet sygeplejerske og NLP master coach. Jeg interesserer mig for trivsel, livsstil og sundhed. Derfor har jeg valgt at arbejde med sundere livsstil ved Fit-all.


Vores højde deler vi gerne, vægten er derimod fortrolige data. Vores selverkendte behov eller drømme om vægttab taler vi meget om. Vi ved godt, at ekstra kilo påvirker både energi og overskud, mens det slider på vores selvfølelse og måske begrænser vores livsudfoldelse.


Hos Fit-all siger vi, at 95% af vægten sidder mellem ørerne, hvilket betyder, at vi udover mad, også taler om motivation, vaner og lyst til forandring. Glem alt om strenge diæter med endeløse forbud og løftede pegefingre. Alt er tilladt – Bare ikke hele tiden. Du skal finde din personlige balance.


På vægttabsholdet bliver du en del af et fællesskab, hvor dine grænser respekteres. Du får ny viden, motivation og personlig støtte. Jeg lægger stor vægt på en afslappet, hyggelig og fortrolig atmosfære. Hvilken alder du har og om dit vægttabsønske er 5, 10 eller 50 kg er uden betydning. Alle er meget velkomne.


Jeg glæder mig til at guide og støtte dig til en sundere livsstil for resten af livet.

  Helene Birgitte Andersen


 


 

Tilmeld dig nyhedsmailen for Svendborg og vind en plads på vægttabsholdet!

Vi finder vinderen af et 8 ugers coachforløb inklusiv klubmedlemskab til en værdi af 974 kr.

Vinderen trækkes den 31. juli 2019 og har opstart i august 2019!

* indicates required
Fit-all ApS bruger dine oplysninger til at kontakte dig via din mailadresse med opdateringer, ændringer på vores vægttabshold, opstart af nye hold samt markedsføring. Lad os venligst vide hvilke måder hvorpå du gerne vil høre fra os:


Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle de emails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på kontakt@fitall.dk. Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg venligst vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

 

Vi bruger MailChimp til at udsende vores nyhedsmails. Ved at klikke nedenfor anerkender du, at dine oplysninger overføres til MailChimp til behandling. Få mere at vide om MailChimps privatlivspraksis her.


 

Som nyt klubmedlem med coachforløb

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.