Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Søborg

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Søborg hver mandag kl. 18:00!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver mandag:
Grønnemose 12
2860 Søborg
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:30-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 18:00

 

Følg Fit-all i Søborg på Facebook

 

 

 

Din vægttabscoach i Søborg

Pia Bærentzen

Pia Bærentzen

Hos Fit-all i Søborg vil I møde en passion for sund madlavning. Jeg er vild med at lave maden fra bunden, at spise den og at skabe æstetik omkring måltidet. Mad er brændstof til vores krop og hjerne - og essentielt for at vi kan fungere optimalt både fysisk og psykisk. Det ligger mig meget på sinde at arbejde med at lære at lytte til hvad kroppen har brug for. At øve sig i at mærke efter hvornår "nok er nok" og kunne sige "ja eller nej tak". Kom og vær med i Søborg hvor vi deler viden og erfaringer i åben dialog.


Jeg er uddannet kostvejleder hos At-Work i 2014. Desuden er jeg uddannet sygeplejerske og da jeg elsker at undervise og vejlede har jeg efterfølgende taget en Master i læreprocesser.

  Pia Bærentzen

Jeg har i mange år arbejdet med vejledning og undervisning indenfor mit fag. Denne viden og erfaring bringer jeg videre ind i rollen som kostvejleder for dig!


Du vil blive mødt med åbent sind, og jeg vil møde dig der hvor du er. Jeg vil støtte og vejlede dig både i op- og nedture mod de mål du ønsker at opnå. Du kender dig selv og din krop - jeg har viden om vejledning i sund livsstil - så hvorfor ikke kombinere disse to.


Hos Fit-all i Søborg er (næsten) alt tilladt og der er fokus på dig!


 

Få hjælp til dit vægttab i Søborg

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Søborg hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.