Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Vægttab på jobbet – tab dig sammen med dine kolleger

Nu har du og dine kollegaer muligheden for at tabe Jer sammen. Vi kommer simpelthen til...

Start dit vægttab i Roskilde – vi åbner nyt vægttabshold!

Kom til GRATIS informationsmøde mandag den 7. januar 2019 fra kl. 17:30-18:30! Ses vi?

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Roskilde mandag den 7. januar 2019 fra kl. 17:30-18:30 og frem!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver mandag fra den 7. januar 2019:
Lundemarken 6
Himmelev
4000 Roskilde
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:30-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 18:00

 

Følg Fit-all i Roskilde på Facebook

 


 

 

Din vægttabscoach i Roskilde

Helle Harding

Helle Harding

På mit Fit-all vægttabshold i Roskilde møder du interesse for sund livsstil og en passion for at støtte dit personlige vægttab.


Om det er 5, 15 eller 50 kg, du ønsker at tabe dig, en livsstilssygdomme du ønsker at undgå, eller et dårligt knæ der forhindrer dig i at gøre det, som du gerne vil, så kan jeg og Fitall fællesskabet hjælpe dig. Hjælpe dig med at bryde gamle vaner og bygge en livsstil op, hvor du mærker efter, hvad der er godt for dig , og nye vaner holder ved.


Invester 1 time i dig selv hver mandag - i godt selskab med ligesindede. Først bliver du vejet og derefter er der tema med oplæg og dialog. Vi deler fif og viden, der støtter din motivation, så du kan opnå succes uge efter uge.


Jeg er vild med at metoden er enkel og fleksibel: Registrer hvad du spiser, spis alt men i begrænsede mængder! Mere protein og mindre kulhydrat. Motioner lidt eller meget - og spis tilsvarende mere.


Der er plads til dine personlige præferencer - samtidig med at du sikkert får dig nogle nye undervejs.


Min egen vægttabsrejse er gået ad snørklede veje op og ned. Senest har jeg tabt 25 kg i 2018 - og min erfaring er at motivationen stiger, når der er konkrete realistiske mål og et opbakkende fællesskab på banen!


Jeg er 50 år, bor i Roskilde. Jeg er uddannet coach og har erfaring med at motivere og hjælpe mennesker med at sætte og opnå mål. Jeg er klar til også at hjælpe dig med at opnå dine drømme.

  Helle Harding


 

Få hjælp til dit vægttab i Roskilde

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Roskilde hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.