Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Lemvig

 

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad mig hjælpe dig i mål!

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Lemvig HVER tirsdag kl. 18:00!
Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.
Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!
Jeg glæder mig til at se dig.

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Lemvig hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt.

 

Vi mødes hér hver tirsdag:
Torvet 13, 1.
7620 Lemvig
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:30-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 18:00

 

Følg Fit-all i Lemvig på Facebook

 


 

 

Din vægttabscoach i Lemvig

Søs Toft Larsen

Søs Toft Larsen

Jeg tilbyder dig en fleksibel mulighed, så du kan nå netop dit ønske om at tabe dig.


Om det er 5, 15 eller 50 kg., du ønsker at tabe, en livsstilssygdom du ønsker at undgå, eller et dårligt knæ der forhindrer dig i at gøre det, du gerne vil, så kan jeg hjælpe og støtte dig.


Jeg tilbyder et coachforløb, hvor du på ugentlig basis mødes med ligestillede. Du vil blive inspireret, vejledt og støttet til at træffe de bevidste og sunde valg. Din vægt vil hver uge blive registreret i vores system, hvor du også har din egen personlige profil.

  Søs Toft Larsen

Du får mulighed for at benytte dig af vores kalorieregnskab, som du kan tilgå via pc eller app. Ligeledes har du ubegrænset adgang til vores fantastiske hjemmeside, som indeholder rigtig mange relevante og motiverende informationer og tilbud. Bl.a opskrifter, madplaner, succeshistorier, holdinformationer og meget mere. Alt sammen noget, der hjælper dig på din vægttabsrejse.


Hos Fit-all har jeg fokus på dig. Der er ikke noget du ikke må, og der er ikke noget du skal spise. Du kan bare ikke spise det hele, altid.


Jeg er bosat i Lemvig. Efter en skilsmisse, var min vægt løbet løbsk. Ved at følge det enkle system, støtte og vejledning fra en coach, tabte jeg 20 kg. Det er nu godt 3 år siden. Næste lige så længe har jeg været coach ved Fit-all og har haft hold i flere byer.


Lad mig hjælpe dig til at nå dine drømme, som jeg nåede mine.


 

Som nyt klubmedlem med coachforløb

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.