Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Kolding

 

Er det NU, du vil opnå din drømmevægt?

Så lad mig hjælpe dig i mål!

Nye er velkomne på vægttabsholdet i Kolding HVER torsdag kl. 17:15.
Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.
Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab!
Jeg glæder mig til at se dig.

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Kolding hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane.

 

Vi mødes hér hver torsdag:
Pulzion (KFUM-Hallerne)
Peter Toft Vej 21,
6000 Kolding
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 16:45-17:15
Tema & nye medlemmer: kl. 17:15

 

Følg Fit-all i Kolding på Facebook

 


 

 

Din vægttabscoach i Kolding

Helen Lund

Helen Lund

Jeg er uddannet køkkenleder, hvorfor jeg elsker at lave god mad med gode råvarer. Min drøm har længe været at læse til kostvejleder, fordi jeg brænder for den sunde livsstil, og har et stort ønske om, at kunne være med til at gøre en forskel for andre. Jeg gik derfor i gang med at lede efter en uddannelse som kostvejleder, og i den forbindelse faldt jeg over uddannelsen til personlig træner, som jeg tog i efteråret 2018. Jeg har netop afsluttet min uddannelse som kost og livsstilscoach i maj 2019, og glæder mig meget til at hjælpe dig til varigt vægttab!


Jeg har ikke selv haft et problem med overvægt, men jeg har altid skullet kæmpe med at holde min vægt nede, og har derfor altid skullet tænke meget over, hvad jeg spiser. Jeg ved godt, hvordan det er at kigge på et stykke kage og vupti så er vægten steget. Det har altid undret mig, indtil jeg for nogle år siden fik konstateret for lavt stofskifte, så gav det hele lige pludselig mening.


Jeg har under min uddannelse lært meget om, at der er mange ting, der har indflydelse på vores vægt og at det ikke udelukket handler om, hvad vi spiser. Jeg glæder mig til at guide og motivere dig til et varigt vægttab.


At tabe sig eller holde vægten skal ikke opfattes som en kamp - det er en livsstil. Noget du har det godt med og som bliver en del af en ”normal” hverdag, så du ikke hele tiden skal tænke over, hvad du spiser.


Jeg glæder mig til at se dig på mit vægttabshold.

Vi ses til en uforpligtende snak.


/Helen

  Helen Lund


 

Tilmeld dig nyhedsmailen for Kolding!

* indicates required
Fit-all ApS bruger dine oplysninger til at kontakte dig via din mailadresse med opdateringer, ændringer på vores vægttabshold, opstart af nye hold samt markedsføring. Lad os venligst vide hvilke måder hvorpå du gerne vil høre fra os:


Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle de emails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på kontakt@fitall.dk. Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg venligst vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

 

Vi bruger MailChimp til at udsende vores nyhedsmails. Ved at klikke nedenfor anerkender du, at dine oplysninger overføres til MailChimp til behandling. Få mere at vide om MailChimps privatlivspraksis her.


 

Som nyt klubmedlem med coachforløb

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.