Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Helsingør

 

Der er lukket for tilgang af nye på dette hold.


 

Ændring den 25. december (uge 52): Vægttabsholdet er lukket** grundet Juledag.

Ændring den 1. januar 2020 (uge 1): Vægttabsholdet er lukket** grundet Nytårsdag.

Ændring den 22. januar 2020 (uge 4): Vægttabsholdet er lukket**.

Ændring den 29. januar 2020 (uge 5): Vægttabsholdet er lukket**.

 

Følg Fit-all i Helsingør på Facebook


 

Din vægttabscoach i Helsingør

Karina Groth Jørgensen

Karina Groth Jørgensen

Jeg er netop uddannet som kostvejleder ved At Work skolen i København, og er samtidig startet op som selvstændig.


Min interesse for kost og sundhed er udsprunget fra min store interesse for at gå. Jeg nyder at inspirere og motivere de folk, som er medlem af mine gå-grupper, og sammen med kostvejledningen går det hele nu op i en højere enhed.


Min tilgang til vægttab er at finde balancen, så mine medlemmer ikke føler, at de skal lægge hele deres liv om på en uge, og derved hurtigt kan køre surt i det. Jeg vil tilbyde min støtte og opbakning under forløbet, som gradvist vil lede dig frem til dit personlige mål.


Min egen historie er, at jeg har haft en yoyo-vægt, hvor jeg over flere gange har gået op og ned i vægt med op til 24 kg.

Slankekure har aldrig fungeret for mig – alle de forbud giver dårlig energi, så jeg har stabiliseret min vægt ved stille og roligt at tilpasse min kost, og sørge for at få masser af bevægelse ind i min hverdag.

Dette gør, at jeg nu kan nyde både god mad og et glas vin i ny og næ, uden at skulle få dårlig samvittighed over det eller se det på vægten.


Jeg glæder mig til at se dig på mit vægttabshold.

Vi ses til en uforpligtende snak.


/Karina

  Karina Groth Jørgensen

Tilmeld dig nyhedsmailen for Helsingør!

* indicates required
Fit-all ApS bruger dine oplysninger til at kontakte dig via din mailadresse med opdateringer, ændringer på vores vægttabshold, opstart af nye hold samt markedsføring. Lad os venligst vide hvilke måder hvorpå du gerne vil høre fra os:


Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle de emails, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på kontakt@fitall.dk. Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg venligst vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

 

Vi bruger MailChimp til at udsende vores nyhedsmails. Ved at klikke nedenfor anerkender du, at dine oplysninger overføres til MailChimp til behandling. Få mere at vide om MailChimps privatlivspraksis her.


 

Som nyt klubmedlem med coachforløb

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.