Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Start dit vægttab i Haderslev

 

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Haderslev hver onsdag kl. 17:30!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver onsdag:
Nederbyvænget 244
6100 Haderslev
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30

 

Ændring den 17. april (uge 16): Vægttabsholdet holder lukket**. Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet igen i uge 17 kl. 17:30.

 

Følg Fit-all i Haderslev på Facebook

 


 

 

Din vægttabscoach i Haderslev

Regina Sønderstgaard Völcker

Regina Sønderstgaard Völcker


Mit navn er Regina og jeg har selv tabt mig -23 kg med Fit-all. Efter mit vægttab følte jeg, at jeg ville gøre en forskel for andre og valgte derfor at blive Fit-all vægttabscoach.

Jeg er uddannet inden for sundhedsfaget og er i mit daglige virke sosu-assistent ved Haderslev Kommune.


Min historie

Som barn var jeg en af de piger, der kunne spise, hvad jeg ville, uden at tage på, hvilket resulterede i, at jeg som 10 årig var jeg på Julemærkehjem, fordi jeg var utrolig undervægtig. (JA, du læste rigtigt - undervægtig!) Men som årene er gået, er der sket meget med mig og min krop. Jeg mødte min mand, jeg stoppede med at ryge og jeg fik børn.


Jeg var det man kalder en overspiser, kedsomhedsspiser og trøstespiser. Så efter jeg blev 25 år, blev jeg stille og roligt større og større. Jeg prøvede adskillige slankekure, piller, pulver osv. og har da også tabt mig undervejs, men jeg tog desværre det hele, plus mere, på igen indtil jeg for knapt et år side hørte om Fit-all.


I dag har jeg tabt mig -23 kg og jeg holder fortsat vægttabet. I dag tænker jeg, at jeg spiser for at holde vægten og motionerer for at kunne spise det, jeg vil.


Jeg lever meget efter disse små, men vigtige sætninger, som har hjulpet mig utrolig mange gange i mit vægttab:


  • Har du virkelig brug for at spise den kage, is eller mad eller har du mere lyst til at fastholde din målsætning?

  • Er det dét værd at spise den kage, is eller mad lige nu?

  • Vil den kage, is eller mad hjælpe dig med at opnå din drømmekrop?

  • Bliver du gladere af at spise netop dét?


I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne, og det er bestemt også min egen erfaring. Jeg vil derfor hjælpe og guide dig på din vægttabsrejse med blandt andet sunde og gode spisevaner og en ny måde at tænke, så vi kan komme henover vores individuelle forhindringer.


Jeg tror på, at et godt fællesskab er nøglen til et lettere vægttab. Derfor lægger jeg stor vægt på, at vi på mit hold har et godt sammenhold, hvor vi på en hyggelig og afslappet måde kan opmuntre og støtte hinanden på vores fælles vægttabsrejse.


Jeg glæder mig meget til at se dig på holdet og til at hjælpe dig godt i gang med din vægttabsrejse.

Hvis jeg kan, så kan du også!

Vi ses.

- Regina

  Regina Sønderstgaard Völcker


 

Få hjælp til dit vægttab i Haderslev

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Haderslev hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.