Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Vægttab på jobbet – tab dig sammen med dine kolleger

Nu har du og dine kollegaer muligheden for at tabe Jer sammen. Vi kommer simpelthen til...

Start dit vægttab i Brovst – vi åbner nyt vægttabshold!

Kom til GRATIS informationsmøde onsdag den 9. januar 2019 kl. 17:30! Ses vi?

Ændr dine madvaner og tab dig én gang for alle

Nye medlemmer er velkomne på vægttabsholdet i Brovst hver onsdag kl. 17:30 fra den 9. januar 2019!
Se om det er noget for dig, inden du melder dig ind! Første møde er helt uforpligtende – så kig endelig forbi. Afsæt 1½ time den første gang, da der efter temaet vil være introduktion af vores mange muligheder. Du vil også få lavet en kropsanalyse, som danner grundlaget for din vægttabsrejse.

 

Vi mødes hér hver onsdag fra den 9. januar 2019:
VUC Brovst
Stationsvej 20
9460 Brovst
Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30

 

Følg Fit-all i Brovst på Facebook

 


 

 

Din vægttabscoach i Brovst

Lenette Grønning Jørgensen

Lenette Grønning Jørgensen


Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, og har i mange år undervist ernæringsassistentelever i at planlægge og lave sund mad ud fra officielle kostråd. Den viden og de erfaringer jeg har fået gennem mit arbejde, brænder jeg for at give videre til alle, der ønsker hjælp til et varigt vægttab – hvad enten det er stort eller lille.


”Al mad er tilladt, men med måde” er et motto, jeg fuldt ud kan tilslutte mig. Jeg er livsnyder, jeg elsker god mad og et glas vin, og det skal der være plads til – bare ikke hver dag. Det handler om de rette mængder, viden om maden og sund fornuft.


Jeg er i dag en aktiv person, som har lært at holde af at motionere – helst sammen med andre. Der indgår ikke motion i vores ugentlige møder, men har du brug for det, vil jeg med glæde hjælpe dig til at finde vejen til en mere aktiv hverdag – på en måde som passer til dig. Hermed vil dit vægttab blive hjulpet lidt mere på vej.


På mit vægttabshold bliver du en del af et fællesskab, hvor du kan føle dig tryg og glad for at komme, og hvor der er plads til snak og grin – men også til at man støtter hinanden, når det er svært. Andres erfaringer er guld værd, så dem vil jeg lytte til og inddrage så meget jeg kan.


I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne - det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo. Jeg vil støtte og vejlede dig både i op- og nedture mod de mål du ønsker at opnå.


Jeg glæder mig til at hjælpe dig med dit vægttab og med din sunde livsstil for resten af livet.

  Lenette Grønning Jørgensen


 

Få hjælp til dit vægttab i Brovst

Slankekure og kostplaner skaber ikke holdbare resultater, hvis du efterfølgende vender tilbage til den levestil og de spisevaner, du havde før du gik på kur. Du vil med stor sandsynlighed ende med at være tilbage på den vægt, du startede på – og måske endda have taget endnu mere på. På Fit-all vægttabsholdet i Brovst hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – det handler blot om mængden.

 

Som nyt klubmedlem med coachforløb vil du få en kropsanalyse den første gang. Kropsanalysen inkluderer: Vægt, BMI, fedtprocent, fedt omkring de indre organer, vand, muskelmasse, knoglemasse, basal stofskifte/forbrænding samt fysisk alder.

 

Du får naturligvis en forklaring på resultatet af din kropsanalyse og to gratis udskrifter med hjem
– én i uge 1 og én i uge 12. Yderligere strimler kan tilkøbes hos din coach.

 


 

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

 

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunk.