For mig, lå udfordringen ikke i at spise mindre, men bedre!

VIP medlem Johanna fortæller:

“De sidste 5-6 år havde jeg taget,+ 10 kg på, så da en arbejdskollega fortalte, om Fit-all konceptet tænkte jeg, at hvis hun kunne gøre det, så kunne jeg også!

Jeg har meget længe været ked af min krop og kunne faktisk heller ikke passe mit tøj i min garderobe længere. Jeg var enormt udfordret med min astma og en læge fortalte engang at, hvis jeg dyrkede motion ville jeg opleve markant ændring i min hverdag. Hvilket jeg i dag, må give hende ret i!

Jeg har aldrig tænkt på eller afprøvet slankekure før og har heller aldrig prøvet at tælle kalorier.
Gennem min opvækst er jeg opdraget med at være aktiv og som barn/ung har jeg dyrket en del sport. Mine forældre har gjort mig opmærksom på, at det er vigtigt at passe på kroppen. Vi har altid spist sammen ved alle måltider, hvor vi fik sund mad. På den måde kunne vi holde forbrændingen oppe i løbet af dagen, samt bibeholde det sociale i at spise sammen.
Jeg ELSKER mad, ikke nødvendigvis usundt, men kvalitetsmad og gerne meget af det.

Med hensyn til Fit-all konceptet, har jeg oplevet at mange har den holdning, at det er for besværligt at tælle kalorier og holde “regnskab” løbende, hvilket mange tænker de ville køre sure i. Sådan har jeg det bestemt ikke! Det gav mig faktisk bare mere blod på tanden og der gik nærmest sport i det.

Under hele mit coachforløb har jeg dyrket en del motion og det gør jeg forsat.
I starten var jeg meget fokuseret på at tabe mig hurtigst muligt og prioriterede derfor motionen meget højt.

Jeg har endnu ingen børn, men en hund der har nydt vores daglige gåture, som jeg har brugt til opvarmning før træning. Jeg havde vitterligt ingen energi til at gå med hunden førhen, så endte altid med meget korte gåture.
Jeg har brugt motionen til at sætte små mål undervejs for mig selv – ligeledes med vægten.

Jeg må indrømme jeg glemte helt at tænke hvad kroppen har brugt for af mad.
I starten var jeg meget bange for at spise forkert og havde faktisk et usundt forhold til mad. I dag er jeg blevet klogere på, hvad vil det sige, at spise sundt, så jeg ved hvad maden gør ved kroppen, samt hvad skal der til, hvis jeg vil have mere energi og overskud i hverdagen.

For mig er mit personlig mål, ikke helt nået endnu men jeg er meget tæt på.
Det har nogle gang været hårdt og psykisk skal man også tage nogle personlige kampe for at beholde motivationen. Med mod, disciplin og portion stædighed, vil det lykkes det for mig at opnå mine mål, Det er dog super vigtigt at kunne fejre sine mål, enten med sig selv, familien, venner eller kæresten. De har for mig, været enorm støttende og stor motiverende faktor og er det forsat.

Jeg er endnu ikke helt klar til at slippe med at tælle kalorier, men husker mere hvad maden indeholder. For mig, lå udfordringen ikke i at spise mindre, men bedre i forhold til, hvad min krop har brug for.

Min opfordring til dig er: Spring ud i det og beslut dig for at engagere dig i det, så skal resultatet nok komme.
Din vægttabscoach vil altid kunne guide dig og støtter dig igennem hele processen!”

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Så lad os hjælpe dig i mål på et af vores vægttabsforløb!

Du vælger selv, om du vil betale hver 4.- eller hver 12. uge. – uden binding, naturligvis!

12 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach

Start dit vægttabsforløb i dag med vores mest populære valg!

Bliv en del af fællesskabet og få hjælp til dit vægttab hver uge på et af vores vægttabshold eller hos en online vægttabscoach.

4 ugers vægttabsforløb hos en vægttabscoach