Fit-all – hvem er vi?

Vi gør vores allerbedste for at hjælpe dig godt i gang, og for at følge dig helt i mål med en sundere livsstil, så du når lige præcis det du...

Heidi har tabt 31 kg med Fit-all

Sommeren ´15 nåede jeg målet! Normalt BMI. Et vægttab på 31 kg. Det var så stort og jeg var så stolt. Jeg havde ikke troet at det...

Connie har tabt 19,2 kilo med Fit-all

Efter jeg er kommet hjem fra min kontrolvejning den 4. december 2014, har jeg været helt høj af, at være kommet i mål med min...

Vi fandt viljen og begyndte en fantastisk rejse…

Vi har tabt 32,5 kg og 45 kg på 9 måneder med Fit-all.

 

I sommeren 2014 blev vi enige om, at nu var det nok! Nu skulle der ske noget. Efter lidt søgen på nettet fandt vi frem til Fit-all og følte, at dette måtte være det rette for os.
Vi meldte os til og mødte op på første møde mandag d. 11. august Hjørring ved Hanne Rommedal og Co. Ret hurtigt fandt vi en god rytme med at veje, notere og indberette alle vores måltider.

 

Morten Trampedach har tabt 45 kg med Fit-all

Morten fortæller:

Jeg kunne ret hurtigt smide det ene kg efter det andet, og allerede de to første gange høstede jeg ”æbler” til medlemsbogen. Registreringen af mad blev virkelig en øjenåbner for, hvad det koster at spise de forskellige ting, og der blev vurderet, om det nu var det værd.

Der blev knoklet i fitness med cykling tre gange om ugen. Ret hurtigt var der gode resultater, og det gav mig virkelig blod på tanden.

Snart begyndte mit tøj at blive for stort, og nye, MINDRE størrelser måtte til. Resultaterne har været stabile hele vejen igennem, samtidig med at størrelsen på tøjet stadig bliver mindre og mindre.

 

Pia Bermann har tabt 32,5 kg med Fit-all

Pia fortæller:

Jeg var desværre anderledes stillet, da jeg har problemer med balancen, nervebaner i benene og muskelsmerter. Jeg var dog klar over, at det ikke ville kunne gå så stærkt, da jeg ikke kunne dyrke motion. Jeg er afhængig af rollator, når jeg skal gå. Det var først og fremmest kosten, der var det afgørende for mit vægttab. Først efter 5-6 uger fik jeg skub i mit vægttab. Jeg syntes, det var snyd og uretfærdigt, at jeg ikke bare, som Morten, kunne smide kiloene. Jeg var inde i en rigtig dårlig periode smertemæssigt.

Jeg var lidt desperat, og søgte på nettet efter alternativer, der kunne hjælpe mig. Jeg fandt frem til TEI-behandling! Jeg havde hørt, at dette skulle lindre på de smerter, jeg har, samt hjælpe med vægttab. Efter jeg begyndte ved en TEI-behandler, blev der virkelig sat skub i vægttabet. Det har gjort, at jeg har holdt et stabilt vægttab. Mine muskler er blevet styrket, og efter et stykke tid lykkedes det mig at gå længere og længere. Efter nytår blev jeg meldt ind i et fitnesscenter og kan nu gå 5-6 km på løbebåndet! 3 gange om ugen! Dette er en kæmpe sejr!

Vores vægttab har været over alt forventning og stabilt hele vejen igennem.

 

Hvad er anderledes:

Alt er anderledes, alt er meget nemmere, der er glæde og mere livskvalitet.

 

Hvad er så svært:

I dag er alt jo nærmest bare hverdag, men der skal stadig holdes fokus på, hvad vi spiser. Men alt er jo tilladt, i de rette mængder, og ja andet må så bare undværes.

 

Hvad skal der huskes:

At have en madplan klar for ugen, at have de rigtige varer i køleskabet og i spisekammeret. Og ikke mindst – tro på at du kan det her! På henholdsvis spejl på badeværelse og køleskab har vi nogle citater, der hjælper os, hvis der er modgang.

 

“Giv aldrig op! Alle kan have en dårlig dag. Tag dig selv i nakken. Fortsæt hvor du slap”

“Gentag efter mig: Jeg ved, jeg kan!”

 

“Vi er heldigt stillet, at vi har hinanden. Vi kan hjælpe og støtte hinanden hele vejen. Vores familie og venner omkring os har også været en fantastisk støtte, som har fulgt os tæt.
Men en stor hjælp for været teamet bag Fit-all. Vi har nydt vores ugentlige vejninger om mandagen, den gode snak rundt om bordet med de andre ”tabere”, og den fantastiske støtte/opbakning I alle har givet os”, fortæller Pia og Morten.