Fit-all – hvem er vi?

Vi gør vores allerbedste for at hjælpe dig godt i gang, og for at følge dig helt i mål med en sundere livsstil, så du når lige præcis det du...

Heidi har tabt 31 kg med Fit-all

Sommeren ´15 nåede jeg målet! Normalt BMI. Et vægttab på 31 kg. Det var så stort og jeg var så stolt. Jeg havde ikke troet at det...

Connie har tabt 19,2 kilo med Fit-all

Efter jeg er kommet hjem fra min kontrolvejning den 4. december 2014, har jeg været helt høj af, at være kommet i mål med min...

Min rejse fra 130,0 kg – 60,0 kg

 

ENDELIG kom dagen, som jeg har ventet på i… ja, altid faktisk. Den dag jeg dybest set aldrig havde turde håbe på ville komme.

Jeg rundede et vægttab på 70 kg!

 

Min vægttabshistorie startede på Ebeltoft kurcenter (Øer), hvor jeg tabte mig 30 kg på de 8 1/2 måned, jeg var kursist dér.

Hverdagen mødte mig desværre, da jeg komm hjem. Jeg havde ikke længere samværet med alle de andre og heller ikke den ugentlige vejning til at motivere mig.

Stille begyndte det at gå den forkerte vej, og kort efter blev jeg gravid og tog det hele på igen.

 

1/2 år efter jeg havde født min datter, tog jeg atter kampen op. Denne gang med henblik på en gastric bypass operation.

Jeg fik min operation og lykken var gjort! ALDRIG mere fed!!

Men selvom jeg fik min operation betød det desværre ikke, at det ville blive nemt at tabe sig. Jeg talte stadig kalorier og dyrkede også motion. Vægten gik fint nedad, og jeg opnåede et vægttab på alt i alt 45 kg.

 

Jeg blev atter gravid og tog atter på. Efter fødslen formåede jeg ikke rigtig at komme igang med alt det sunde, så jeg fortsatte i katastrofekurs. Alt det blev efterfulgt af endnu en graviditet i sommeren 2011 og efter fødslen i april, havde jeg taget endnu mere på.

 

Min gastric bypass operation har bestemt hjulpet mig en del af vejen. Desværre er det ikke en mirakelkur og efter 2 graviditeter, stod jeg “kun” (forstå mig ret!) med et vægttab på 28 kg ud af en samlet overvægt på 70 kg.

 

Skæbnen ville så, at jeg blev arbejdsløs

 

NU var der ingen undskyldning for, ikke at komme igang og have masser af tid og overskud. Jeg undersøgte mulighederne for hjælp og fandt frem til Vægtvogterne. Jeg mødte op i Viborg, fuld af forventninger om at NU SKULLE DET VÆRE!! Til at starte med var meningen, at jeg kun ville komme til møderne én gang om måneden, da kørslen tager 35 minutter hver vej. Men allerede efter første møde faldt jeg for stemningen og samværet. Lidt det jeg havde savnet fra Øer. Nogen at være sammen med om kampen, op -og nedturene og sejrene.

 

Jeg blev dog aldrig særlig gode venner med pointsystemet, så jeg besluttede at jeg bare ville tælle kalorier som jeg var vant til. Da jeg hørte at Vægtvogterne skulle lukke i Danmark, blev jeg en anelse frustreret, for nu var jeg endelig godt igang, så der var ingen tvivl om, at jeg skulle med over i Fit-all, da jeg hørte, det ville starte op i stedet. Fit-all-programmet var jo nærmest allerede det jeg brugte.

 

Jeg har lige siden opstarten af Fit-all været til ugentlige vejninger og tilhørende møder og vægten er støt faldet. Møderne betyder, at jeg lige får sparket ugen godt igang. Motion har også været en afgørende faktor for mig, for ellers rykker vægten sig simpelthen ikke nok for mit vedkommende.

 

Jeg er gået fra en kampvægt på 130,0 kg til min nuværende vægt på, indtil videre, 60,0 kg.

 

Jeg kan varmt anbefale at komme igang og komme ned til møderne på vægttabsholdene.

Jeg har fået livet tilbage!