Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Online vægttab ved Cristin Liv Walter

Vægten indberettes hver fredag inden kl. 19:00.
 
Hvis du ikke har mulighed for eller lyst til at møde op til vejning på et fysisk vægttabshold hver uge, skal du ikke fortvivle. For hos Fit-all kan du få din egen personlige online vægttabscoach som vil hjælpe dig hver uge under hele dit vægttabsforløb.
 
Nye kan starte hver uge! Så start dit vægttab online ved Cristin Liv Walter.

 

 


 

Start hos en online vægttabscoach


 

Onlinecoaching fungerer således:

 • Klik på den grønne knap nederst på siden.

 • Udfyld dine oplysninger.

 • Vælg et 4 -eller 12 ugers forløb for at få en online coach – et coachforløb koster det samme om det er hos en onlinecoach eller på et fysisk vægttabshold.

 • Vælg Onlinecoach, fredag – Cristin Liv Walter på vores website og gå derefter videre til betaling.

 • Når betalingen er gennemført kan du benytte din profil med det samme.

 • På din personlige side vil du blandt andet få adgang til dit personlige Fit-all Kalorieregnskab.

 • Din onlinecoach modtager automatisk en mail med dine kontaktoplysninger.

 • I løbet af én til to dage vil du modtage en personlig velkomstmail fra din onlinecoach.

 • Du vejer dig på din egen vægt én gang ugentligt og sender resultatet til din coach pr. mail, SMS eller Messenger.

 • I løbet af én til to dage sender din online coach en mail med kommentarer til ugens vægttab. Heri vil du også få gode råd om at bevare motivationen, ugens opskrift mm.

 • Spørgsmål til din online coach sendes pr. mail, SMS eller Messenger.

 • Din online coach vil svare på dine spørgsmål og rådgive dig under hele forløbet.

 • Fornyelse af forløb sker automatisk. Vi har til gengæld ingen binding, så du kan til enhver tid ændre dit forløb, tilkøbe/opsige coach-delen eller melde dig ud.

 • Når du har opnået din målvægt vil du modtage et bevis på, at du har gennemført din kostomlægning med Fit-all.

 • Herefter vil du blive VIPmedlem i Fit-all.

 

Din online vægttabscoach

Cristin Liv Walter

Cristin Liv Walter


I min opvækst var det bandlyst at være overvægtig. Derfor udviklede jeg flere usunde spisevaner og sultede så at sige mig selv for at opnå slankhed.


Som sygeplejerske har jeg 7 års erfaring fra endokrinologisk afdeling, hvor vi bl.a. hjalp overvægtige med vægttab. Jeg arbejder som professionel mentor og coach bl.a. med at bryde og få nye vaner.


Både min egen livserfaring og min viden om os menneskers mentale, fysiologisk og emotionelle planer og påvirkninger gør, at jeg spiller helt med på Fit-all’s vægttabshold og samtykkende siger; 95% af overvægten sidder mellem ørerne.


Jeg er her for at guide dig, hjælpe dig på din rejse mod vægttabet gennem sunde og næringsrige spisevaner, men med en åbenhed for, at intet er forbudt. Sammen finder vi det som virker for lige dig og din dagligdag. For det er DIG det handler om, DIT liv, DIN sundhed, DIT helbred. Kroppen er så at sige vores personligheds hus.


Jeg har hjulpet mange mennesker til et nyt og sundere liv. Jeg ved, at DU også kan; og det mener jeg dybt fra mit hjerte. For DIT vægttab handler i bund i grund om tankeprocesser og vaner der skal omstruktureres, så det er gode og sunde valg, der er en af vanerne.


Jeg glæder mig meget til at møde DIG. På mit vægttabshold er vi sammen om at skabe en god, tryg stemning med fortrolighed og et helt hold på vej i samme retning. Et fællesskab, som fungerer som et stærkt team, fordi vi inspirerer og hjælper hinanden til blivende vægttab og sundt helbred.


Vigtigst i denne kamp eller livsændring er, at det først lille skridt er det sværeste på STARTEN af rejsen, som måske er snirklet, men du når i mål! Det er aldrig for sent eller for tidligt med en sundere livsstil og et bedre helbred.


Så kom hjertens gerne og mød mig til en uforpligtende snak på mit vægttabshold.


Jeg glæder mig til at være din fremtidige vægttabscoach.


/Cristin

  Cristin Liv Walter

I min opvækst var det bandlyst at være buttet, fed eller overvægtig. Derfor droppede jeg morgenmaden fra, da jeg var omkring 9 år. Og min madpakke gav jeg enten til en af mine klassekammerater eller hunden. Jeg sultede så at sige for at opnå slankhed.


I mit arbejde på en servicestation var jeg rigtig god til at lade en marsbar, 4 is, 2 poser chips og andet ryge ned i sækken. Derfor begyndte jeg bare at ryge, for ikke at tage på.


I mit ophold i England havde jeg lidt hjemlængsel og blev derfor meget glad for diverse yderst velsmagende kiks med og uden creme – en blev til to også hele pakken – og som ikke ryger røg MANGE kilo på ca. 46(billede); men de første 10 var nok tiltrængte!