Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...


Laila Nexø

 

Tab dig med vores online vægttabscoach, Laila Nexø

 

Om Laila Nexø

Jeg har næsten 10 års erfaring i at vejlede og guide til en sundere kost og har hjulpet mange med at tabe deres overflødelige kilo siden 2006. Jeg er uddannet kostvejleder og coach.

 

Selv har jeg tabt mig 20 kilo og er klar til at hjælpe dig med dit vægttab.

 

Jeg har selv prøvet, hvordan det er at veje sig og se ugens resultat både i de gode og knap så gode uger, og jeg ved derfor, hvor meget det betyder, at du får den rigtige støtte og vejledning til den kommende uge.
Jeg mener, det er vigtigt, at alt er tilladt, det handler om at du lærer at tilpasse dine mængder, så der kan være plads til nydelse, samtidig med at du taber dig og får sundere og holdbare vaner. Sådan skabes et varigt vægttab.
 
Den personlige kontakt mellem medlem og coach betyder meget for mig – og det betyder måske endnu mere, når man ikke ser hinanden.
 
Derfor lægger jeg vægt på, at du som medlem føler dig hørt og rådgivet, når du har brug for det.
Du vil aldrig være alene med dit vægttab, jeg er der for dig, du kan skrive til mig når som helst både via mail, Messenger, Facebook og SMS, og jeg svarer hurtigst muligt.
 
Du kan altid føle dig tryg ved at skrive, det er bedre at skrive og få hjælp end at miste motivationen og måske opgive det hele. Så husk, at jeg er her for dig og dit vægttab!
 
Laila Nexø
 
Tilmeld dig onlineholdet - klik her!