Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Vi søger slankecoaches / kostvejledere

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches. Hos Fit-all hjælper vi med succes...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Vi er her, hvis motivationen daler

 

Hvad hulen er det, der gør, at nogle mennesker kan holde sig motiverede i længere tid end andre?

 

Det viser sig sommetider, at vægttab ikke kun handler om at spise mindre og motionere mere, men i høj grad også handler om din indstilling, motivation og troen på, at det rent faktisk kan lade sig gøre. At få et varigt vægttab kan være en langsommelig proces, og det er alt for let at give op, før du når dit mål, – kiloene er jo ikke kommet på hen over natten. De har sneget sig ind på “kontoen” i flere måneder eller måske endda år. Men kroppen er så fantastisk, at den kan komme på rette spor igen, hvis bare du vil.

 

Hakuna Matata
Tag det roligt
… For at få succes med dit vægttab skal du ikke på en hurtig kur. Det kræver en livsstilsændring, og det sker (desværre) ikke over en nat. Chancen for et varigt vægttab er betydelig størrere, hvis du taber dig langsomt. Dem der har prøvet at tabe sig ved at skære så meget ned på maden at de har følt sig sultne, har langt højere risiko for at fejle, fordi det simpelthen ikke er holdbart i længden. Du behøver ikke indføre store, pludselige ændringer i dine motions – eller madvaner. Du kan tabe dig ved at lave små, gradvise ændringer i det, du plejer. For lad os indse det; Hvis du bliver ved med at gøre det samme, som du altid har gjort, vil du også få de samme resultater, som du altid har fået!

 

JA! Du vil sikkert falde i på et tidspunkt

Glem alt om at være perfekt. Alle giver efter for fristelser – også dig. Der er ingen fare ved, at du en enkelt gang træder ved siden af. Hvis du forventer at træde ved siden af, undgår du nederlaget og tanken om, at du har fejlet stort og lige så godt kan spise resten at de chokoladepladen, flødebollerne, haribomixen og den 0,5 liter cola, fordi det hele er lige meget nu.

 

Find en i ”samme båd”

Det er svært at ændre livsstil og få succes, når du er den eneste, der svømmer mod strømmen. Tal med andre på dit vægttabshold, som er i samme båd som dig og har de samme ønsker om vægttab. Det øger dine chancer for succes betragteligt. 

Tålmodighed er den dyd

Vær glad for de små fremskridt, du gør undervejs. Det er vigtigt at have fokus på alt det der går godt. Bær over med dig selv, hvis det ikke lykkes i første omgang, og du går tilbage. Husk, at to skridt frem og et tilbage stadigvæk er et skridt frem. Vær tålmodig med vægten. Lad vægttabet komme i sit eget tempo. Når du bliver ved med at tage små skridt mod sundere vaner, er du på rette vej.

 

Beløn dig selv

At tabe sig er hårdt arbejde – og det føles ikke altid lige sjovt. Små belønninger undervejs i forløbet kan øge motivationen. Men sørg for, at de små belønninger ikke er relateret til mad. Det vil sige: Ikke noget med at belønne dig selv med en plade chokolade, hver gang du har tabt 2 kilo. Sæt dig nogle ”mini-mål” undervejs, og beløn dig selv, når du når dem. En belønning kunne være en massage, en runde golf, nye støvler osv. Ved at fejre din succes, forstærker du din lyst til at fortsætte. 

Din coach er der for dig
Husk altid på, at din coach står klar til at hjælpe dig hver uge. Din coach kan hjælpe dig med, at få justeret din livsstil, så du får droppet nogle af de dårlige kostvaner, og erstattet dem med de gode kostvaner. Vaner opbygges over længere tid, og der er mange grunde til, at de er svære at overvinde. Coaching gør det nemmere. Du lærer at motivere dig selv, når det er allersværest. Og glemmer du… så husker vi!