Meld dig ind og få vores webinarpakke oveni – HELT GRATIS!

Vægttab er noget, som mange søger hjælp til og mange har været igennem flere slankekure, juicekure og motionsprogrammer – uden at opnå et varigt vægttab.

Fit-all kan hjælpe med alle slags vægttab – store som små. Nogle skal bare tabe sig 5kg og andre 50kg. Du kan læse mere på vores hjemmeside om de vægttab vi har hjulpet vores kunder med, under vægttabshistorier.

Fit-all tilbyder dig et vægttabsforløb, hvor du får et effektivt og varigt vægttab uden slankekur. Hos Fit-all får man en livsstilsændring og dermed et varigt vægttab. En typisk slankekur indebærer en total kostomlægning i en kort eller længere periode. Hos Fit-all spiser man det samme som resten af familien men lærer gennem vores vægttabs App og møder, at finde de mængder mad, der passer til din krop. Derved får man en livsstilsændring, der giver et varigt vægttab.

DU FÅR:

  • Hér bliver du tilknyttet en erfaren vægttabscoach, som vil hjælpe dig i mål med dit vægttab med kostvejledning – altså vi arbejder med dine spisevaner. Vi arbejder – i samråd med dig – hen imod en varig livsstilsændring uden restriktioner.
  • Første gang fastlægger du dit personlige mål i samråd med din vægttabscoach.

 

  • Hér får du også udleveret en fysisk startpakke, så du kan komme godt igang med din nye livsstil.
  • Første gang får du en kropsanalyse/sundhedstjek, som danner grundlaget for din personlige vægttabsrejse.
  • Din vægttabscoach vil, ved de ugentlige møder, fortælle om forskellige emner relateret til vægttabet, op- og nedture, tips mv., som kan hjælpe dig på din vægttabsrejse.
  • Hver uge får du inspiration i form af opskrifter, artikler, motivation og tips til dit vægttab.
  • Fællesskab og sparring med ligesindede medlemmer, som er på vægttabsrejse ligesom dig.
  • Tilknytning til en lukket Facebookgruppe eller Google Drev, hvor du HVER UGE vil få råd, vejledning samt sparring med andre klubmedlemmer med et 12 ugers coachforløb. I gruppen har du også adgang til din egen vægttabscoach samt Fit-all kundeservice, så du hurtigt og nemt kan få svar på løst og fast.
 • Via Facebookgruppen vil du få adgang til 12 onlinesessioner/webinars med relevante kompetencepersoner, som kan booste dit vægttab.

… Men alt dette (og meget mere!) vil din vægttabscoach selvfølgelig sætte dig ind i, når du deltager på vægttabsholdet den første gang.

Boost dit vægttab med vores onlinesessioner / webinars i 2020

Webinar / online video – uge 2!

Kom godt i gang med dit Fit-all Kalorieregnskab

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

Fit-all-anne-jenni

Anne Ewald & Jenni Gulbæk

Synes du tanken om at bruge kalorieregnskab er helt uoverskuelig? Eller har du været i gang i et stykke tid, og vil gerne lære flere smarte funktioner? Så vil du ikke gå glip af dette webinar, hvor Anne og Jenni fra Fit-all kontoret hjælper dig godt i gang. Her er der ingen dumme spørgsmål, så bare fyr løs!

 

Webinar / online video – uge 3!

Vægttabsmad i Frames’ GALE Køkken – episode 1

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

Camilla Framnes

Vores ambassadør og vægttabscoach Camilla Framnes, som selv har tabt svimlende 76 kg, viser dig nemme retter, der smager godt og passer til hele familien. Med sin ligefremme og humoristiske facon, deler Camilla undervejs i dette webinar ud af sine tips og tanker omkring vægttab. Er du nysgerrig? Så svarer Camilla på ALT mellem himmel og jord.

Webinar / online video – uge 4!

Træning for alle – som du godt gider (og kan overkomme)!

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

Mickey Oliver og Martin Jochumsen fra iGym, Risskov

De super motiverende personlige trænere Mickey og Martin fra iGym, svarer på alle de spørgsmål, som du ikke tør spørge om i de “smarte” centre. Samtidig afliver de med et glimt i øjet, fordomme og undskyldninger på stribe. Så vil du opleve et nyt genialt koncept, der lige som Fit-all, passer til alle, så gå ikke glip af dette webinar.

 

Webinar / online video – uge 5!

Hurtig aftensmad, hvor alle kan være med!

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

Hanne Selmer Nielsen

Den hjertevarme Hanne Selmer Nielsen, bliver beskrevet som en rigtig “Madmor”, som bare kan dét der med at lave mad på den smarte måde – uden det bliver svært. I dette webinar går Hanne, sammen med Anne fra Fit-all i køkkenet og fremtryller hurtige aftensmads løsninger til en travl hverdag, så alle kan være med.

Webinar / online video – uge 6!

Få succes med dit vægttab – gennem din mentale indstilling!

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

René Sehested

Har du svært ved at se dig selv få succes med dit vægttab og livsstilsændring, fordi du ofte har negative tanker og tvivler på, om du kan? Så se med når mental- og vægttabscoach René Sehested på sin rolige facon sætter fokus på mentalitet (mindset), forandring, tankegang og indre dialog/selvbillede.

 

Webinar / online video – uge 7!

Tab dig og hold vægten for altid, med små ændringer!

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

Anne Ewald Møberg

Vores direktør i Fit-all, samt vægttabscoach i Aarhus (middag) og Horsens, Anne Ewald Møberg, har ikke blot tabt sig 30 kg, men holder også sin målvægt på 17. år. Det har absolut ikke altid været nemt, men med tiden har Anne fundet frem til nogle enkle metoder til at holde vægten uden afsavn. Se med, hvis du vil have de tips, der gør en stor forskel på den lange bane.

Webinar / online video – uge 8!

Vægttabsmad i Frames’ GALE køkken – episode 2!

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

Camilla Framnes

Vores ambassadør og vægttabscoach Camilla Framnes, som selv har tabt svimlende 76 kg, viser dig nemme retter, der smager godt og passer til hele familien. Med sin ligefremme og humoristiske facon, deler Camilla undervejs i dette webinar ud af sine tips og tanker omkring vægttab. Er du nysgerrig? Så svarer Camilla på ALT mellem himmel og jord.

 

Webinar / online video – uge 9!

Vægttab i medgang og modgang!

Meld dig ind NU og få adgang med det samme!

Nina Tornbjerg Knudsen

Vi gentager succesen fra sidste års webinarforløb! Siden sin medvirken i 2019 har vores medlem Nina Tornbjerg Knudsen rundet et vægttab på 45 kg. I dette webinar fortæller Nina om nogle af de op- og nedture, hun har haft på sin vægttabsrejse indtil nu. For det har nemlig ikke altid gået efter planen, men det er alligevel lykkedes at genfinde motivationen. Kender du også til yo-yo vægt, så se dette webinar.

Webinar / online video – uge 10!

Hjælp dit vægttab på vej med alternativ behandling!

 

Birgit Madsen

Birgit Madsen er alternativ behandler, kostvejleder og ikke mindst medlem i Fit-all. I dette webinar sætter vi med Birgits hjælp, fokus på nogle af de ting der kan bremse dit vægttab, det kan være stress, sukkertrang, søvn, forstoppelse mv. Mange af disse faktorer kan vi nemlig selv, eller med en dygtig behandlers hjælp, behandle med succes. Så har du en “bremse” på dit vægttab, så se med.

 

Webinar / online video – uge 11!

Hjælp dit vægttab på vej med alternativ behandling

AFLYST – Ny dato kommer snart

Webinar / online video – uge 12!

Bryd dine spisemønstre med hypnose

Se med LIVE den 19/3 kl. 17.00

Jeppe Schøtz

Hypnotisøren fra seer successen på TV2 Zulu – “Argh! Det gjorde jeg bare ikk´” Jeppe Schøtz har mange års erfaring med at bryde forskellige mønstre og vaner ved hjælp af hypnose – hvilket kan lade sig gøre, fordi man har bundet værdier på spisningen, og derfor populært sagt spiser ved mange forskellige følelser fremfor bare af sult. I mange tilfælde er det ubevidst og kan eksempelvis handle om trøst, ro, afslapning, kedsomhed, glæde mm. Jo mere overvægt man har, jo flere værdier er typisk koblet på spisningen.
Det er her hypnose kommer ind i billedet, for hypnose er en hjælp i forhold til at styre overspisningen eller skære ned på søde sager og dermed opnå vægttab.
En veluddannet hypnotisør kan guide dig i hypnosetilstanden og hjælpe dig til, at blive bevidst om de ubevidste følelsesmæssige sammenkoblinger med maden eller de søde sager, og du kan derved få mere kontrol over dit madindtag.
Det skal dog understreges, at hypnose primært skal ses som en hjælp til ændringer i madvaner ikke en mirakelkur. For at skabe ændringer på længere sigt, er det vigtigt at man er motiveret for ændringen, og selv er indstillet på at arbejde for det.

COVID-19 og Fit-all møder?Læs mere her..