Fit-all hjælper dig i mål med dit vægttab!

Med det rigtige mad på menuen, kan du spise dig ned i vægt!

Nøglen til succes er at sætte sig mål

Når man sætte sig et (realistisk) mål får motivationen et boost, og energien samles om en koncentreret indsats for at få succes.

Vi har erfarne og inspirerende vægttabscoaches, der alle er godt klædt på til at rådgive dig professionelt om, hvordan du bedst kommer tilbage på idealvægten.

Han eller hun kender til alle de nedture og opture, der nødvendigvis vil komme i forbindelse med et større og længevarende vægttab. Der kan komme tidspunkter, hvor du vil være på vej til at opgive det hele, og her er din coach altid parat til at sætte sig ind i din situation og hurtigt få dig tilbage på sporet – mod DIT mål.

Men der vil også komme tidspunkter, og dem vil der heldigvis være flest af, hvor du sprudler af glæde og lykke over dit både synlige og fysisk mærkbare vægttab, og her vil din vægttabscoach også være der for dig og dele din glæde med dig. Og når du endelig er kommet helt i mål med dit vægttab – og den dag kommer før du tror det – så vil din coach stadig være der og fremover tilbyde dig helt gratis hjælp og rådgivning hver uge, så du kan fastholde dit vægttab.

Du kan altid kontakte din vægttabscoach, hvis du mangler svar på nogle spørgsmål – stort og småt.