Nyt vægttabshold åbner i Thisted!

Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Thisted!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Vægttabsholdet åbner snart!

Få besked som en af de første! Tilmeld dig nyhedsmailen for vægttabsholdet i Thisted!

Fit-all ApS bruger dine oplysninger til at kontakte dig via din e-mailadresse med opdateringer, ændringer på vores vægttabshold, opstart af nye hold samt markedsføring. Lad os venligst vide hvilke måder hvorpå du gerne vil høre fra os:

Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af vores e-mails.

Vi bruger Mailchimp til at udsende nyhedsmails. Læs mere Mailchimp - klik her!

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Thisted.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Thisted

Anne Liberg

Som uddannet kostvejleder/slankecoach har jeg i de sidste 6 år haft æren af at hjælpe familier med at få nye sundere vaner. Givet dem ny inspiration til deres kost og motivation og støtte, når det er svært.

 

Jeg brænder for at motivere, støtte, inspirere og ikke mindst at gøre en forskel for dig som medlem på vej hen mod dit mål/vægttab.

 

I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo. Gennem mange år har jeg været overvægtig og prøvet alt, hvad der findes af slankekure, uden det ønskede slutresultat. Først da jeg fik hjælp til at ændre mine spisevaner og blev klogere på mig selv på den front, lykkedes det mig at komme i mål med et vægttab på 30 kg.

 

For mig er det vigtigt, at det bliver en sund livsstil og ikke en kur. Derfor er vores motto i Fit-all ”Alt er tilladt, bare ikke hele tiden” i mine øjne en super vigtig leveregel, hvis ønsket er en sund livsstil, der holder. Slut med restriktioner og forbud i stedet tages nogle kloge aktive valg, som holder i længden.

 

Når man er i et vægttab, gør ændringen af kosten et stort stykke af arbejdet, men har man overskuddet og tiden, vil det altid hjælpe både på vægttabet, energien og humøret at dyrke en eller anden form for motion. Hos Fit-all dyrker vi ikke motion sammen, men vi taler om det og opfordre til det.

 

Udover at være uddannet kostvejleder, så er jeg også uddannet personlig træner. Har du brug for inspiration, gode råd eller hjælp i den retning, så hjælper jeg dig med glæde med at finde din vej til en aktiv hverdag.

 

Jeg lægger stor vægt på et godt sammenhold, hvor vi i en afslappet, hyggelig og fortrolig atmosfære, kan opmuntre og støtte hinanden, og hvor der er plads til at dele både succesoplevelser og frustrationer/svære perioder. Jeg tror på, at resultatet bliver bedre, hvis man er en del af et fællesskab og ikke står alene.

 

Skal jeg være en del af dit fællesskab? Jeg er klar til at hjælpe, støtte og motivere dig i din rejse mod en sundere livsstil og et varigt vægttab.

Anne Liberg

Anne LibergVægttabscoach i Thisted

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Anne Liberg: simkatli@outlook.com.

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Thisted på Facebook