Opnå et varigt vægttab i Lemvig

På Fit-all vægttabsholdet i Lemvig hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Lemvig hver tirsdag kl. 19:00.

Vi mødes hér hver tirsdag:
Hotel Tante
Torvet 8
7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

Vejning: kl. 18:30-19:00
Tema & nye medlemmer: kl. 19:00

Din vægttabscoach i Lemvig

Pernille Amtkjær Amby

Din sundhed i centrum
Sundhed er rigtig mange ting, og kun du kan svare på, hvad den præcis betyder for dig. Drømmer du om et vægttab, et mere afslappet forhold til din krop og den kost du spiser, eller ønsker du dig bare en stabil vægt? Uanset hvilket mål du sigter mod, kan jeg tilbyde et coachforløb, hvor du får støtte og vejledning hele vejen.

Du mødes en gang om ugen med en gruppe, der ligesom dig selv, har sat et mål om at opnå en sundere livsstil. Her vil din vægt blive registreret og hver uge vil der være et nyt tema, som kan inspirere og motivere dig videre i dit forløb. Der vil være rig mulighed for at udveksle erfaringer med de andre medlemmer.

Hos Fit-all er intet forbudt. Du må spise alt. Det handler om mængder og om at finde en balance i dit Kalorieregnskab. Derfor får du muligheden for at benytte vores Kalorieregnskab, som findes som app eller på din computer.

Jeg har i mange år haft et svært forhold til mad, som jeg til tider stadig arbejder med. At ændre sin livsstil er ikke noget, der kommer over natten, men en proces, hvor man skal lære og erfare.

Til dagligt bor jeg i Lemvig med min mand og søn, hvor jeg også arbejder som fysioterapeut. Derudover er jeg uddannet Vanecoach™ og bruger en del af min tid i min egen klinik, hvor jeg bl.a. har coachingsamtaler.

Jeg glæder mig til at se dig!

Pernille Amtkjær Amby

Pernille Amtkjær AmbyVægttabscoach i Lemvig

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram