Opnå et varigt vægttab i Lemvig

På Fit-all vægttabsholdet i Lemvig hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Lemvig hver tirsdag kl. 18:00.

 

Vi mødes hér hver tirsdag:
Østerbom 11
7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:30-18:00
Tema & nye medlemmer: kl. 18:00

Din vægttabscoach i Lemvig

Søs Toft Larsen

Jeg tilbyder dig en fleksibel mulighed, så du kan nå netop dit ønske om at tabe dig. Om det er 5, 15 eller 50 kg., du ønsker at tabe, en livsstilssygdom du ønsker at undgå, eller et dårligt knæ der forhindrer dig i at gøre det, du gerne vil, så kan jeg hjælpe og støtte dig. Jeg tilbyder et coachforløb, hvor du på ugentlig basis mødes med ligestillede. Du vil blive inspireret, vejledt og støttet til at træffe de bevidste og sunde valg. Din vægt vil hver uge blive registreret i vores system, hvor du også har din egen personlige profil.

Du får mulighed for at benytte dig af vores kalorieregnskab, som du kan tilgå via pc eller app. Ligeledes har du ubegrænset adgang til vores fantastiske hjemmeside, som indeholder rigtig mange relevante og motiverende informationer og tilbud. Bl.a opskrifter, madplaner, succeshistorier, holdinformationer og meget mere. Alt sammen noget, der hjælper dig på din vægttabsrejse.

Hos Fit-all har jeg fokus på dig. Der er ikke noget du ikke må, og der er ikke noget du skal spise. Du kan bare ikke spise det hele, altid. Jeg er bosat i Lemvig. Efter en skilsmisse, var min vægt løbet løbsk. Ved at følge det enkle system, støtte og vejledning fra en coach, tabte jeg 20 kg. Det er nu nogle år siden. Næste lige så længe har jeg været coach ved Fit-all og har haft hold i flere byer.

Lad mig hjælpe dig til at nå dine drømme, som jeg nåede mine.

Søs Toft Larsen

Søs Toft LarsenVægttabscoach i Lemvig

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram