Er det NU, du vil af med de overflødige kilo én gang for alle?

Få hjælp til dit vægttab i Lemvig!

Smid de overflødige kilo, få overskud til at lege med børnene eller børnebørnene, hop i de bukser, som du har gemt bagerst i skabet eller noget andet, som motiverer netop DIG. Hos mig er der ingen forbud og restriktioner! Sammen finder vi DIN personlige balance.

Er det NU, du vil kunne knappe bukserne?opnå din drømmevægt?opnå varigt vægttab?have mere energi?

Lukket for tilgang af nye medlemmer! For mere info skriv til aem@fitall.dk

Sådan gør du!

Det er ganske gratis og helt uforpligtende!
Tilmeld dig her ↷

Vi mødes hver tirsdag:

Individuel snak og vejning af medlemmer: kl. 18:30-19:00.
Vægttabsmøde & nye gæster: fra kl. 19:00.

Vi mødes hér:
STS Biler A/S,
Industrivej 47,
7620 Lemvig

Klik her for rutevejledning

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Lemvig.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Lemvig

Pernille Amtkjær Amby

Din sundhed i centrum
Sundhed er rigtig mange ting, og kun du kan svare på, hvad den præcis betyder for dig. Drømmer du om et vægttab, et mere afslappet forhold til din krop og den kost du spiser, eller ønsker du dig bare en stabil vægt? Uanset hvilket mål du sigter mod, kan jeg tilbyde et coachforløb, hvor du får støtte og vejledning hele vejen.

Du mødes en gang om ugen med en gruppe, der ligesom dig selv, har sat et mål om at opnå en sundere livsstil. Her vil din vægt blive registreret og hver uge vil der være et nyt tema, som kan inspirere og motivere dig videre i dit forløb. Der vil være rig mulighed for at udveksle erfaringer med de andre medlemmer.

Hos Fit-all er intet forbudt. Du må spise alt. Det handler om mængder og om at finde en balance i dit Kalorieregnskab. Derfor får du muligheden for at benytte vores Kalorieregnskab, som findes som app eller på din computer.

Jeg har i mange år haft et svært forhold til mad, som jeg til tider stadig arbejder med. At ændre sin livsstil er ikke noget, der kommer over natten, men en proces, hvor man skal lære og erfare.

Til dagligt bor jeg i Lemvig med min mand og søn, hvor jeg også arbejder som fysioterapeut. Derudover er jeg uddannet Vanecoach™ og bruger en del af min tid i min egen klinik, hvor jeg bl.a. har coachingsamtaler.

Jeg glæder mig til at se dig!

Pernille Amtkjær Amby

Pernille Amtkjær AmbyVægttabscoach i Lemvig

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Pernille Amtkjær Amby: fitall.pernilleamby@gmail.com.

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Lemvig på Facebook