Opnå et varigt vægttab i Albertslund

På Fit-all vægttabsholdet i Albertslund hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om vægttabsholdet er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mit vægttabshold i Albertslund hver tirsdag kl. 17:30.

Vi mødes hér hver tirsdag:
VUC
Gymnasievej 10, Lokale B23
2620 Albertslund

Klik her for rutevejledning

 

Vejning: kl. 17:00-17:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Eva Dybdahl, for mere information: eva@weight-coaching.dk

Din vægttabscoach i Albertslund

Eva Dybdahl

Efter mit eget vægttab på mere end 50 kg, brænder jeg for at hjælpe andre i samme situation som mig. Samtidigt er jeg begyndt at interessere mig for sund kost og motion og har derfor valgt at uddanne mig som kostvejleder. Jeg har derfor haft vægttabshold siden 2013. Jeg ved, at der kræves meget af hver enkelt for at ændre sine gamle vaner, men jeg ved samtidigt også, at alle kan gøre det. Bare man har lysten og viljen til at skifte kurs.

I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – Derfor kræves der mere end bare at spise sundt for at nå sit mål og ikke mindst holde det. Det vil sige, at vi i stedet for, kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo. Det er dit liv og det er dig, som skal gøre op med de usunde vaner én gang for alle. Jeg brænder for at motivere, støtte, inspirere og ikke mindst at gøre en forskel for dig som medlem på vej hen mod dit mål/vægttab.

Jeg vil glæde mig til at møde dig på mit vægttabshold, hvor vi sammen skaber et fortroligt og hyggeligt fællesskab. Vi støtter og inspirerer hinanden og vi er med hinanden i både med- og modgang. Det vigtigste er, at du har tro på, at det kan lykkes.

Selv den længste vej begynder med det første skridt, så tag skridtet og mød op på mit vægttabshold, hvor vi kan få en uforpligtende snak om, hvad jeg kan gøre for dig. Det er aldrig for sent.

Jeg glæder mig til at hjælpe DIG.

Eva Dybdahl

Eva DybdahlVægttabscoach i Albertslund

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram