Skal vi tabe os sammen?

Vægttab i Brovst

Jeg inviterer dig indenfor i mit sunde og motiverende fællesskab i Brovst. Spis dig ned i vægt med vaneændringer og vægttabscoaching hver uge. Fit-all i Brovst passer til alle – også til dig!

Se om et af vægttabsholdene er noget for dig – første møde er helt uforpligtende.

Er du klar til at nå din ønskevægt?

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Brovst.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Grundet forlængelse af nedlukningen i Danmark, som gælder frem til den 7. februar 2021, afholdes der i stedet onlinemøder via Zoom. Tilmeld dig et uforpligtende onlinemøde og se om vægttabsforløbet i Brovst er noget for dig. Når landet åbner op igen, vil vi igen mødes på vægttabsholdene i Brovst.

Nye gæster er velkomne på mine vægttabshold i Brovst via Zoom hver torsdag kl. 17:30 eller kl. 19:30.

Individuel snak med medlemmer: kl. 17:00-17:30 eller kl. 19:00-19:30.
Videomøde om vægttab & nye gæster: kl. 17:30 eller kl. 19:30.

Vær klar fra start!

Download Zoom til din telefon eller tablet

Download Zoom i AppStore

Download Zoom i Google Play

Få hjælp til vægttabet her!

Bliv klogere på dine spisevaner med hjælp fra vores dygtige vægttabscoach i Brovst.

Du vil lære en hel masse om kost, vægttab og 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐛𝐫𝐲𝐝𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐥𝐥𝐞𝐫𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧𝐝𝐠𝐫𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐢𝐬𝐞𝐯𝐚𝐧𝐞𝐫.

Din vægttabscoach i Brovst

Lenette Grønning Jørgensen

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, og har i mange år undervist ernæringsassistentelever i at planlægge og lave sund mad ud fra officielle kostråd. Den viden og de erfaringer jeg har fået gennem mit arbejde, brænder jeg for at give videre til alle, der ønsker hjælp til et varigt vægttab – hvad enten det er stort eller lille.

”Al mad er tilladt, men med måde” er et motto, jeg fuldt ud kan tilslutte mig. Jeg er livsnyder, jeg elsker god mad og et glas vin, og det skal der være plads til – bare ikke hver dag. Det handler om de rette mængder, viden om maden og sund fornuft.

Jeg er i dag en aktiv person, som har lært at holde af at motionere – helst sammen med andre. Der indgår ikke motion i vores ugentlige møder, men har du brug for det, vil jeg med glæde hjælpe dig til at finde vejen til en mere aktiv hverdag – på en måde som passer til dig. Hermed vil dit vægttab blive hjulpet lidt mere på vej.

På mit vægttabshold bliver du en del af et fællesskab, hvor du kan føle dig tryg og glad for at komme, og hvor der er plads til snak og grin – men også til at man støtter hinanden, når det er svært. Andres erfaringer er guld værd, så dem vil jeg lytte til og inddrage så meget jeg kan.

I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo. Jeg vil støtte og vejlede dig både i op- og nedture mod de mål du ønsker at opnå.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med dit vægttab og med din sunde livsstil for resten af livet.

Lenette Grønning Jørgensen

Lenette Grønning JørgensenVægttabscoach i Brovst

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Lenette Grønning Jørgensen: lenettejorgensen70@gmail.com.

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye Klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din vægttabscoach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget med de tilsvarende uger med mindre, der er et åbent vægttabshold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all i Brovst på Facebook


Følg Fit-all på Instagram