Opnå et varigt vægttab i Brovst

På Fit-all vægttabsholdene i Brovst hjælper jeg dig med at ændre de madvaner, som gør, at du tager på. Få et vægttab, der holder på den lange bane. Du må spise hvad du vil – hos mig er intet forbudt. Se om et af vægttabsholdene er noget for dig – første møde er helt uforpligtende. Så vil jeg vise dig dine mange muligheder for at opnå et varigt vægttab! Jeg glæder mig til at se dig.

Nye er velkomne på mine vægttabshold i Brovst hver torsdag kl. 17:30 eller kl. 19:30.

Vi mødes hér hver torsdag:
Bjælkebo
Enghaven 2, Skovsgaard
9460 Brovst

Klik her for rutevejledning

Vejning: kl. 17:00-17:30 eller kl. 19:00-19:30
Tema & nye medlemmer: kl. 17:30 eller kl. 19:30

Kontakt eventuelt vægttabscoach, Lenette Grønning Jørgensen, for mere information: lenettejorgensen70@gmail.com

Start dit vægttabsforløb

Hos Fit-all kan du vælge mellem to forskellige vægttabsforløb med en tilknyttet vægttabscoach. På vægttabsholdene bliver man vejet, vi gennemgår ugens bonus materiale og hjælper dig med at opnå dit vægttab.

Din vægttabscoach i Brovst

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed, og har i mange år undervist ernæringsassistentelever i at planlægge og lave sund mad ud fra officielle kostråd. Den viden og de erfaringer jeg har fået gennem mit arbejde, brænder jeg for at give videre til alle, der ønsker hjælp til et varigt vægttab – hvad enten det er stort eller lille.

”Al mad er tilladt, men med måde” er et motto, jeg fuldt ud kan tilslutte mig. Jeg er livsnyder, jeg elsker god mad og et glas vin, og det skal der være plads til – bare ikke hver dag. Det handler om de rette mængder, viden om maden og sund fornuft.

Jeg er i dag en aktiv person, som har lært at holde af at motionere – helst sammen med andre. Der indgår ikke motion i vores ugentlige møder, men har du brug for det, vil jeg med glæde hjælpe dig til at finde vejen til en mere aktiv hverdag – på en måde som passer til dig. Hermed vil dit vægttab blive hjulpet lidt mere på vej.

På mit vægttabshold bliver du en del af et fællesskab, hvor du kan føle dig tryg og glad for at komme, og hvor der er plads til snak og grin – men også til at man støtter hinanden, når det er svært. Andres erfaringer er guld værd, så dem vil jeg lytte til og inddrage så meget jeg kan.

I Fit-all siger vi, at 95% af overvægten sidder mellem ørerne – det vil sige, at vi i stedet for kun at kigge på maden, også kigger på vanerne og årsagen til de ekstra kilo. Jeg vil støtte og vejlede dig både i op- og nedture mod de mål du ønsker at opnå.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med dit vægttab og med din sunde livsstil for resten af livet.

Lenette Grønning Jørgensen

Lenette Grønning JørgensenVægttabscoach i Brovst

*Drop In betyder, at man kun har mulighed for at blive vejet. Der vil ikke være tema eller gennemgang for nye klubmedlemmer ved Drop In.

**Hvis din coach holder ferielukket, vil dit coachforløb blive forlænget. Med mindre der er et hold på samme adresse og dag et tidligere eller senere tidspunkt.

Følg Fit-all på Instagram