Fit-all – hvem er vi?

Vi gør vores allerbedste for at hjælpe dig godt i gang, og for at følge dig helt i mål med en sundere livsstil, så du når lige præcis det du...

Connie har tabt 19,2 kilo med Fit-all

Efter jeg er kommet hjem fra min kontrolvejning den 4. december 2014, har jeg været helt høj af, at være kommet i mål med min...

Min vej til normalt BMI – min vægttabshistorie!

 

Det hele startede midt i april 2014 med en MMS fra en veninde. ”Se hvad der er sket for mig de sidste 3 mdr.” medfølgende et før og efter billede. Der var 17 eller 20 kilos forskel på de to billeder – jeg husker det ikke præcist, men det var en helt ufattelig forskel. Jeg var målløs. Hun fortalte, at hun var startet hos Weight Watchers i Thisted. Jeg skal med, svarede jeg. Ingen tvivl om det. Der var det dog lige blevet meldt ud, at WW ville lukke al aktivitet ned i DK, men pyt – så måtte jeg jo bare nå hvad jeg kunne på de 3 måneder. Når hun kunne, så kunne jeg også. Og så var jeg i gang.

 

Jeg er den dag i dag stadig dybt taknemmelig for at hun sendte mig den MMS – det blev mit livs forandring.

 

WW lukkede, men Sund & Slank overtog. Og jeg fortsatte i det nye koncept. Her skulle vi tælle kalorier i stedet for point. Mange kure har været prøvet gennem mit liv og jeg har altid sagt nej til at tælle kalorier. Det er simpelthen for besværligt, har jeg tænkt. Men det var det slet ikke, viste det sig. Den fine hjemmeside og den efterfølgende mobil-app gør det bare så nemt. Sund & Slank blev ændret til nuværende Fit-all, men programmet er det samme.

 

Vægttabet kom lige så stille i gang. Jeg er ikke én af dem, der smider mange kilo hver måned, men det gik lige så stille nedad på vægten. Jeg har gennem hele forløbet sat mig små delmål. Det har gjort at jeg har glemt lidt hvad det helt store mål var. Det kunne godt virke uoverskueligt, men skridt for skridt så nærmer man sig.

 

I perioder har der været krise – trods slid gav det ikke resultater på vægten. Her kom den ugentlige vejning og temamøde til sin ret. Hanne (Coach for Thisted-holdet) var hurtig til at tilbyde hjælp og sammen fik vi gennemgået kosten og lavet få ændringer, som så satte gang i vægttabet igen.

 

Enkelte gange har jeg også kontaktet chatten på hjemmesiden. Her sidder der også hjælpere til rådighed i flere timer hver dag. Så det er bare at sende dem en besked og vupti – så er hjælpen der. De hjalp mig med en justering af min profil og så kom vægttabet i gang igen. Eller de hjalp med svar, hvis der var noget om indtastning eller registrering, som jeg var i tvivl om.

 

Både Hanne og de søde hjælpere på chatten er et vigtigt redskab og de vil altid gerne hjælpe.

 

Så vidt muligt er jeg til vejning hver uge. Den hyggelige stemning om bordet og de gode temaer som fremlægges hver uge, giver god inspiration. Og så er der en dejligt sammenhold. Vi er alle i samme båd og er alle villige til at hjælpe og komme med gode råd, hvis nogen synes, det er lidt svært/træls.

 

Et vægttab på 31 kg!

 

Sommeren ´15 nåede jeg målet. Normalt BMI. Et vægttab på 31 kg. Det var så stort og jeg var så stolt. Jeg havde ikke troet at det nogensinde skulle lykkes mig, men med hjælpen fra Hanne og holdet, så blev det muligt. Min far fortalte mig, at det faktisk var første gang i hele mit 40 årige liv, at jeg havde normal vægt. Jeg har fra fødslen og op gennem barndommen og ungdommen altid været overvægtig. Det gjorde ikke glæden mindre – så var det pludselig endnu større, det, jeg havde opnået. Underligt som man kan fortrænge noget – men det var jo rigtigt, da jeg tænkte nærmere over det. Jeg har altid været hende den tykke. Men det er slut nu. Og det er dejligt.

 

Jeg holder indtil videre fast i møderne på holdet i Thisted. Selvom det har været en lang proces, så er det stadig en ny livsstil, som jeg skal lære. Nu er udfordringen bare at fastholde vægten og indtil jeg føler mig tryg i dette, så bliver jeg ved med at komme til møderne.

Læs Heidi Vad Zachos vægttabshistorie
 

Så mit budskab til jer, der sidder og overvejer det, er – kom afsted!

Det bliver jeres livs forandring.