Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Foredrag med Camilla Framnes

Et ærligt, rørende og inspirerende foredrag, hvor Camilla Framnes fortæller om sin vægttabsrejse...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere vægttabscoaches.

 

Brænder du for at gøre en forskel og at hjælpe andre på vej mod et sundere og lettere liv gennem vejledning, støtte og opmuntring, så er du måske lige den, vi søger.

Hos Fit-all hjælper vi med succes vores medlemmer til et varigt vægttab og en sundere livsstil gennem et stærkt onlinesystem kombineret med muligheden for fællesskab på hold, inspirerende temaer og ugentlig vejning.

 

Som freelance coach afholder du ugentlige møder med vejninger og motiverende tema, samt diverse markedsføringstiltag. Du tilrettelægger selv din tid og gennem vores online coach support får du adgang til en lang række redskaber til håndtering af medlemmer, forberedelse af møder og meget mere. Vi tilbyder en særdeles attraktiv aflønning, baseret på det antal møder og medlemmer, du håndterer.

 

Brænder du for at hjælpe andre?

Kom til infomøde:

Vi afholder løbende infomøder om vores koncept og coach samarbejdet.  Skulle du have ønske om at deltage, så send gerne en mail til job@fitall.dk med emnelinjen Infomøde. Herefter vil du blive inviteret til de aktuelle møder.
 
Det lægger vi vægt på:

• Personlig erfaring med vægttab – dvs. du selv er nået i mål.

 

• Erfaring og/eller uddannelse inden for kostvejledning, coaching, ernæring eller anden sundhedsfaglig baggrund inden for vægttab vil være en fordel. Da vi sammensætter individuelle uddannelsesforløb forud for opstart, er dette dog ikke et ultimativt krav – vi går hellere efter at finde den rette personlighed.

 

• Har du allerede et slankehold i selvstændigt regi og tænker du, at dit hold ville passe perfekt ind hos Fit-all, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan også være iværksætter med en naturlig interesse for sundhed og vægttab. Det vigtige er, at du har viljen og lysten til at føre dig selv og dine medlemmer til succes.

 

Skal du være vores næste coach, så send os venligst en ansøgning på job@fitall.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!