Find et vægttabshold – få hjælp til dit vægttab!

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de vægttabshold, som vi tilbyder hos Fit-all...

Priser på klubmedlemskab og vægttabshold

Vi kan hjælpe dig, uanset om du drømmer om at tabe 5 kilo, 25 kilo...

Kontakt

Har du brug for hjælp? Hvis du har du brug for hjælp, spørgsmål eller noget på hjertet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig nyhedsmailen

Her på siden kan du til -og afmelde vores nyhedsmail. Du kan endda tilmelde dig nyhedsmailen til lige præcis dit område...

Download vores Kalorieregnskab!

Så er vi klar med version 1.0 af Fit-all app'en. Vi vil selvfølgelig opdatere app'en hen af vejen...

Fit-all har vokseværk! Vores ambition er at dække hele landet og søger derfor flere coaches.

 

Brænder du for at gøre en forskel og at hjælpe andre på vej mod et sundere og lettere liv gennem vejledning, støtte og opmuntring, så er du måske lige den, vi søger.

Hos Fit-all hjælper vi med succes vores medlemmer til et vægttab og en sundere livsstil gennem et stærkt onlinesystem kombineret med muligheden for ugentlige møder med tema og vejning.

 

Som coach afholder du ugentlige temaer og vejninger, samt diverse markedsføringstiltag. Du tilrettelægger selv din tid og vi tilbyder en særdeles attraktiv aflønning, baseret på det antal møder og medlemmer, du håndterer.

 

Det lægger vi vægt på:

• Personlig erfaring med vægttab – dvs. du selv er nået i mål.

 

• Erfaring og/eller uddannelse inden for kostvejledning, coaching, ernæring eller anden sundhedsfaglig baggrund inden for vægttab vil være en fordel. Da vi sammensætter individuelle uddannelsesforløb forud for opstart, er dette dog ikke et ultimativt krav – vi går hellere efter at finde den rette personlighed.

 

• Har du allerede et slankehold i selvstændigt regi og tænker du, at dit hold ville passe perfekt ind hos Fit-all, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan også være iværksætter med en naturlig interesse for sundhed og vægttab. Det vigtige er, at du har viljen og lysten til at føre dig selv og dine medlemmer til succes.

 

Skal du være vores næste coach, så send os venligst en ansøgning på job@fitall.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!