Find et hold

Bliv en del af fællesskabet – meld dig ind i Fit-all Klubben! Her kan du se en liste over de hold, som vi tilbyder hos Fit-all...

FUSION SHAKE er utrolig nem og hurtig at tilberede og egnet til anvendelse ved vægttab. Få en skøn fornemmelse i kroppen og forkæl dig selv med præcis den kombination af højkvalitetsingredienser, der må erstatte et måltid.
 
En luksuriøst sammensat måltidserstatning med ingredienser i topkvalitet og en sammensætning, der ud over at være nærende hjælper med at reducere træthed og udmattelse. Fusion Quick Meals er doseret i praktiske portionsposer – en måltidserstatning der er nem at opbevare og nem at indtage.
 
FUSION indeholder blandt andet: Vitamin C samt B3, B6 og B12.
 
• Vitamin B3, B6 og B12 bidrager til en normal energiydende metabolisme
• Vitamin B3 og B12 bidrager til en reduktion af træthed og udmattelse
• Vitamin C bidrager til en reduktion af tirednesss og træthed
• Vitamin C bidrager til en normal energi ydende metabolisme
• C-vitamin bidrager til beskyttelsen af kroppens celler mod oxidativt stress.
 
Alle vores Fit-all coaches forhandler Fusion Quick Meal produkter. Så mød op på et hold nær dig og få mere information omkring Fusion Quick Meals.
 
Find forhandler
 
Kickstart dit vægttab med Fusion Quick Meals
Fusion er et helt nyt produkt på det danske marked. Du kan i en fart lave en Fusion Shake, som indeholder alt, hvad der kræves af et sundt måltid. Du kan både anvende Fusion som erstatning for et måltid i en travl hverdag – eller bruge det som et Quick Meal i forbindelse med et vægttab.
 
Quick Meals programmet henvender sig til alle, der har et ønske om at leve sundt eller tabe sig, men som har svært ved at leve op til egne ambitioner i en travl hverdag med stort arbejdspres og mange aktiviteter.
 
Mæt & Let version Quick Meals
Bogen præsenterer programmet, hvor man kombinerer almindelig kost med måltidserstatningsprodukter, Fusion Quick Meals. Der præsenteres en fleksibel løsning, som gør det nemt at træffe sunde, hurtige og kalorielette valg i hverdagen.
 
Bogen indeholder mere end 80 lækre opskrifter på morgenmad, frokost, middag, suppe, salat, snacks, desserter og Fusion Quick Meals, som kan inspirere dig til en sundere og slankere livsstil. Alle opskrifter indeholder information om næringsindhold, så du nemt kan sammensætte dine måltider korrekt, og ved hvor mange kalorier du indtager.
 
Prisen er kun 199,- . Medlemspris 179,-.
Bemærk: Man skal være logget ind på sin personlige profil for at opnå medlemsrabatten.
 
Køb bogen Mæt & Let version Quick Meals - klik her
 
Du kan læse mere omkring produkterne på www.fusionquickmeal.dk